Hírek

Benne vagyunk az újságban

DSCN1433Még február elején keresett meg minket egy újságító, hogy a női közösségekről induló új sorozatukban az elsők között szeretnének bemutatni minket.

A telefonos interjúk mellé szükség volt illusztrációra is. Hiába ajánlgattam a nyári fotóinkat, ragaszkodtak a saját fotósuk által készítettekhez. Nehéz volt hirtelen összehozni, hogy a képeken motor is legyen, mivel sajnos ilyenkor a legtöbb motorosnak még bőven téli álmot alszik a gépe. A megjelenés viszont már – reményeink szerint – tavaszi időpontban lesz, ezért nem lehetett havas a háttér.

Köztes megoldásnak jónak tűnt Vik30 munkahelyének mélygarázsa. Viki a motoroját is itt tárolja télen, így melegebb, szárazabb napokon könnyen elő is tudja venni egy-egy rövidebb körre. Aki előtt azonban mindannyian megemelhetjük a kalapunkat Pacikó, aki egyenesen Dányból motorozott el Óbudára a fotózás kedvéért, majd a sötét téli estén haza is. Sajnos a megjelent képekről ő és a motorja lemaradt.

 

A tegnap megjelent számban azután a szemfüles motoros lányok megtalálták magukat. Sajnos az egy darab kép nem igazán alkalmas a motorozás élményének élethű bemutatására, de örülök, hogy kérésemre mégis jópáran eljöttek a hirtelen jött fotózásra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

maxima 01DSCN1426DSCN1429DSCN1432

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük