EseményekHírekMotoros találkozó

Csajok és Motorok rally

blingEgy új, nőknek szóló motoros rally formálódik Amerika középső államainak déli részén.

A rally neve Biker Babes & Bling és az Arkansas beli Fayettevilleben kerül megrendezésre 2010. július 1-3-ig. A Biker Babes & Bling a Motoros blues & BBQ motoros rally kistestvére, amelyet egyébként 2009-ben tizedszerre rendeztek meg. A szervezőknek az a célja ezzel a találkozóval, hogy a motoros nők biztonságos és élvezetes körülmények közt szerezhessenek tapasztalatokat, valamint, hogy összehozzák a benzingőzzel megfertőzött nőket.

A Biker Babes & Bling ötlete a Biker Blues & BBQ szervezőinek fejéből pattant ki, mivel az évek során egyre több női motoros vett részt az általuk szervezett találkozókon. „Egyre több és több női motorost láttunk a rendezvényeinken, majd a szervezetünk női tagjai azt mondták, tennünk kéne valamit.” – mondta az esemény szervezője Coleson Burns – „ Így végül döntésre jutottunk, hiszen a női motorosok egyre nagyobb részét képezik a motoros társadalomnak. Mi így próbálunk a kedvükbe járni.”

A férfiak számára is nyitott, ám a nőkre, a nők igényeire fókuszált három napos rallyn lesz „csak nőknek motor show” hölgyek paradicsoma, élő zene, póker verseny, néma aukció, tombola, és nőknek szánt automaták is. Coleson azt is elárulta, terveznek egy „motor túrát”, ami leginkább egy kocsma túrához hasonlít, csak itt kocsmák helyett szépségházakat és boltokat járnának végig.

Hogy a szórakozás se maradjon el, lesz „Pasi verseny” is, ahova a hölgyek férjeiket, párjukat, vagy férfi ismerősüket nevezhetik majd. Ez a verseny alapjaiban véve a bikini verseny férfi megfelelője. ”Ahogy a Biker Blues & BBQ találkozókon megtartjuk a „Csaj versenyt”, ezen a találkozón rendezünk egy „Pasi versenyt”. Nem is annyira a látvány, sokkal inkább a móka kedvéért.” – nyilatkozta Coleson.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mivel az időpont pont a július 4-ei hétvégére esik, Coleson szerint a buli ötlete elsülhet jól, de rosszul is, ám idővel ez is kiderült majd.

A Biker Blues & BBQ ingyenes, minden motoros számára nyitott rendezvény lesz. Testvéréhez hasonlóan ez is non-profit eseménykén lesz, így minden profit olyan szervezetekhez kerül majd, amelyek a gyermekeket és a nőket támogatják. A helyi karitatív szervezeteknek pályázatot kell benyújtaniuk, majd azokat egy bizottság bírálja el. A 2009-es Biker Blues & BBQ után 48 500 dollárt osztottak szét 33 szervezet közt.

A Biker Blues & BBQ rally az évek során a legnagyobb eseménnyé nőtte ki magát, ami kiszolgálja Arkansast, Oklahomát és Missourit. Ahogy nőtt, egyre több embert vonzott, és nem csak ezekből az államokból, hanem Kansas, Missouri, Louisiana és Texas területéről is érkeztek szórakozni vágyó motorosok. A szervezők azt remélik, hogy a női rally is legalább ekkorára növi majd ki magát.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük