fbpx

Yaysa: Csendes Rockzene

Ivanna Prots ukrajnai művészcsaládból származik, és gyerekkora óta a zene, az előadóművészet és a tánc bűvöletében él.

Csakúgy, mint az újgenerációs kedvencek, KT Tunstall vagy Katie Melua esetében, Yasya is saját dalainak szerzője (is), és számait erősen meghatározza személyisége. Ehhez jönnek némi pluszként kelet-európai zenei gyökerei, amik teljessé és egzotikussá teszik Yasya felvételeit.

A több éves útkeresés után zenekarával kiegészülve ma már készen áll, hogy lenyűgözze a különleges zenékre éhes közönséget: “Nyilvánvalóvá vált, hogy az énekeseket kereső együttesek kész szerkezetek, a hiányzó fogaskerekeiket keresik mind. Úgy döntöttem, megépítem a megfelelő emberekkel a saját szerkezetemet, ami én vagyok” – meséli a fiatal énekesnő.

Yasya zenéjében keveredik PJ Harvey harsánysága a Nouvelle Vague csendes érzékiségével és Ukrajna elsőszámú rockzenekarának, az Okean Elzy-nek a nyersségével.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x