Hírek

Nők a Daytona Bike Week-en

6435Idén is megrendezik a Daytona Bike Week-et, immáron 69. alkalommal február 26. és március 7. között.

Nők, kik rajonganak a motorokért, és a motorozásért, százával érkeznek a rendezvényre, hogy a Harley-Davidson Motor Company-val karöltve támogassák a Muscular Dystrophy Association-t (MDA), mely egy olyan egyesület, ami az izomsorvadásban szenvedőknek nyújt segítséget.

2010. Március 2-án az MDA és a Harley-Davidson megrendezi a 3. “Harley-Davidson Woman’s Ride”-ot. A rendezvény lényege, hogy a női motorosok bejárják Daytona poros útjait, hogy ezzel ünnepeljék a motorozás nyújtotta szabadságot, és szenvedélyüket, és támogassák az MDA fontos munkáját.

A rendezvény résztvevői a barátaiktól és családtagjaiktól is gyűjtöttek ajándékokat és adományokat a szervezet “Summer Camp” programjának, melyet országos méretűre szeretnének növelni. Az első 500 adományozót, és azokat, akik 600 amerikai dollár felett adományoznak, értékes ajándékokkal jutalmazzák. A három legnagyobb értékben adományozó pedig egy eredeti Harley-Davidson dzsekit kap majd. A múlt évben a résztvevők több mint 65000 dollárt gyűjtöttek össze az MDA-nak.

A nagy volumenű jótékonysági programok mellett a Harley-Davidson egy külön területet is kialakított a nők számára, ahol mindenféle ügyességi versenyeket rendeznek számukra. A már motorozók újabb praktikákat tanulhatnak, az érdeklődők pedig megismerhetik ezt a sportot közelebbről, hogyan kezdjenek bele, hogyan tanulhatnak többet a motorozásról. Motoremelési gyakorlatban is részt vehetnek, valamint esély nyílhat az új Harley-Davidson Pink Label kollekció valamelyik darabjának megnyerésére is.6436

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük