fbpx
CsajokMotoros csajok

Szöllősi Györgyi Shakti

szollosi gyorgyi shakti 31

Történt már veled ilyen „baleset”?

− Igen, volt, hogy elkészültem egy munkával, és véletlenül rácsöppent a festék, ezért elölről kellett kezdenem az egészet. Akkor már tíz órája dolgoztam rajta. Hígítós anyagot használunk, ami azt jelenti, hogy ha rácseppen a felületre, azt le is marja. Amíg fújjuk, mikronmennyiség kerül rá.

− Mióta is dolgozol ezzel a technikával?

− Három és fél éve művelem. Valóban úgy érzem, hogy megtaláltam azt, amit szívesen csinálok. Rengeteg szorgalom kell hozzá, mert van úgy, hogy napi 15-18 órát festek. Olyan számomra a festés, mint egy meditáció. Az igaz, hogy ötven százaléka férfimeló: csiszolás, gittelés, amit utálok. De amikor már abba a fázisba kerül a dolog, hogy alkotni lehet, akkor a rossz részét rögtön elfelejtem. Egyébként vászonra, kartonra, papírra is lehet airbrush-sal gyönyörű fotórealista festményeket készíteni.

− Általában meghatározott mintákkal jönnek a megrendelőid, vagy szabad kezet kapsz?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

szollosi gyorgyi shakti 97

− Szeretem, ha engednek egy kis teret a megbízók, mert akkor ki tudom bontakoztatni az elképzeléseimet. De ha valaki konkrét elképzeléssel jön, ami nem hülyeség, azt is örömmel vállalom. Persze vannak hepciáskodó emberek. Volt olyan eset, amikor három milliméterrel tért el a minta az eredetitől, és nem vette át az illető. Erre inkább azt mondom, hogy vigye el, nem kell kifizetni, de nem fogom újra festeni. Elfelejtik az emberek, hogy például a sisak esetében gömb formára dolgozunk. Ami síkban jól néz ki, az nem biztos, hogy egy bukón mutatós vagy megvalósítható. Nem vagyunk gépek, hiszen ez kézi munka, művészeti alkotás. Viszont mindenképpen szükség van negatív tapasztalatokra, hogy ki tudjam alakítani az én kis pozitív világomat; hogy tudjam, mit nem akarok.

− Vannak kedvenc mintáid?

− Állatokat imádok festeni a legjobban. Az állatok nem csak nagyon kifejezők, hanem őszinte, tiszta lelkek, és bármilyen felületen csodásan mutatnak. Békákat nagyon szeretek alkotni, mert olyan színesek és sokrétűek, mint a virágok. Ahogyan pislognak, úgy pedig nagyon viccesek. Egy hercegem is lett belőle, látod…

A hercegről, a Vonzás Törvényéről, és arról, hogyan találja meg egy nagyon is mai magyar lány a szerelmet, szól Shakti május végén megjelenő könyve, Szex és titok – Keribredso tudja… címmel.

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x