fbpx
Hírek

Sürgősen maszkokra van szüksége a Magyar Mentőmotor Alapítványnak

motoros maszk a magyar mentomotor alapitvanynak cimlapKorábban április elejére tervezték a Magyar Mentőmotor Alapítvány sajtótájékoztatóját, ahol bemutatkoztak volna az új ruhába öltözött Cili és Balázs mentőmotorok is. A koronavírus azonban közbeszólt, most az összes motor idő előtt szolgálatba állt.

Két héttel ezelőtt még arról írtunk, hogy hamarosan levizsgáznak a mentőtisztek, és a motorok is hamarosan üzemkészen várják a motoros szezont, aminek indulását május 1-re tervezték. A COVID-19 koronavírus járvány miatt azonban az összes mentőmotorra szükség lett azonnal. Jelenleg a vírusminták szállításában segítenek a mentőmotorosok.

Balázs és CiLi is részt fognak venni a védekezésben, ezért ők is gyorsított tempóban készültek el. Múlt héten kaptak műszakit, és ezen a héten munkába is állhatnak. Óriási szükség van rájuk is: az őszi kampány nélkül most két motorral kevesebbel számolhatnánk. Mindenki, aki segített a megvásárlásukban, máris tevékenyen is részt vett a vírus elleni harcban, pedig tavaly mindebből semmit nem láthattunk még előre.

Mivel az alapítvány minden munkatársa rendkívül elfoglalt, jelenleg csak a Facebook oldalon keresztül tudnak kommunikálni a követőikkel. Ott tették közzé a következő felhívást is:

Kedves Támogatóink,

Az elmúlt napokban többen, több helyről kerestetek minket, felajánlásokkal, biztató szavakkal és rengetegen érdeklődve, hogy pontosan mi lesz, min is dolgozunk, mire készülünk. Eljött az idő, hogy mindenről tájékoztassunk Titeket, és eljött annak is az ideje, hogy a felajánlások egy részével élni próbáljunk.

A motorok idei indulása május 1-jére volt tervezve, mi a biztonság kedvéért, illetve Balázs, CiLi és a BMW bemutatása miatt április 1-jei elkészülésre számoltunk. A vírus közbeszólt: motorjaink ezen a héten elindulnak. Először csak kettő (esetleg három), majd folyamatosan az összes, amennyi éppen indokolt: a kiöregedő Panok, a CB500, a két NC, a régi Crosstourerünk, a BMW és CiLi és Balázs is belevetik magukat a koronavírus minták gyűjtésébe és a tesztek szállításába, mert most erre van szükség.

Ahogy az előző posztban is jeleztük: mindannyian, akik Balázs és CiLi megvásárlásában közreműködtetek, már tettetek a vírus elleni harcért: kevesebb motorral sokkal nehezebb helyzetben lennénk. Amit akkor még nem közöltünk: a motorok megváltoztak.

Az új feladat kívül, belül átalakítást kívánt tőlük, most nem olyan gyönyörűek, mint eddig, cserébe alkalmasak a minták hűtött szállítására, és motorosaink védelmét is biztosítani tudják a tesztek végzése alatt.

Igaz, a valóban maximális, mégis motoros körülményekre szabott védelemhez még szükségünk lenne sürgősen 4-500 darab motoros maszkra (kámzsára), ennek beszerzésében kérnénk a segítségeteket, de erről majd később.

Így tehát ha a közeljövőben mentőmotort láttok az utakon, engedjétek el (most annyira ne menjetek közel hozzá, dolgozik, és ez most nem a motorsimogatás ideje), ne csodálkozzatok, ha egy picit másként néz ki, és gondoljatok arra, hogy nélkületek talán ott sem lehetne, és most veletek együtt harcolunk.

Ha pedig vége ennek a rendkívüli helyzetnek, visszakapják eredeti kinézetüket, és rendezvények is lesznek megint, ahol találkozhattok velük, és velünk is. Ehhez viszont tényleg az kell, hogy mindenki, aki csak teheti, maradjon otthon.

A motorok mostantól kiálltak a frontvonalba, mi nem tehetjük meg, de Ti segíthettek nekünk azzal, hogy kerülitek a társas érintkezés lehetőség szerint minél több formáját. Most ezzel mentsünk együtt életet – rengeteget!

Ami pedig a fent említett motoros maszkokat illeti:

motoros maszk a magyar mentomotor alapitvanynakEzekből most sürgősen szükségünk lenne 4-500 darabra, motorosaink teljes körű védelme érdekében. Kérjük, ha akár csak ennek egy részével is tudsz segíteni, jelezd nekünk itt privát üzenetben vagy a [email protected] e-mailcímen! Nagyon köszönjük a felajánlásokat, és azt, hogy számíthatunk rátok!

Adó 1%

A napokban kapja meg minden magánszemély az adóbevallása áttekintéséről szóló felhívást: ez nekünk fontos időszak, hiszen továbbra is az 1%-ok jelentik működésünk zálogát, de most ez a kampány is háttérbe szorult… Ezért kérünk titeket, hogy aki teheti, gondoljon ránk az adatlap kitöltésekor, és mondjátok el ismerőseiteknek is, hogy ne feledkezzenek el a felajánlásokról!

Adószámunk: 18019807-1-13

 


Mi is felajánlottuk a CsamShop webáruház teljes maszkkészletét, ezt a 4 db maszkot a Magyar Mentőmotor Alapítvány számára.

motoros maszk a magyar mentomotor alapitvanynak csamshop

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x