HírekMotor felszerelésMotorok

SMK legyen a legbiztonságosabb, legstílusosabb és legkényelmesebb bukósisak

Az SMK Helmets az egyik, ha nem a legnagyobb, a Studds Helmets and Apparel által 2015-ben bevezetett prémium márka. Az indiai cég víziója, hogy a motorosok világszerte az ő biztonságos, stílusos és kiváló minőségű bukósisakjaikat válasszák.

A Studds több mint 50 évvel ezelőtt alakult, az első sisakokat 1972-ben gyártotta az indiai vállalat, és még mindig az alapító család tulajdonában lévő és működtetett Faridabadban, Haryana államban működő vállalkozás. A 2023-as EICMA-n bemutatott több mint 30 különböző sisakterv között szerepelt a funkciógazdag “Titan Carbon” full-face sisak, a “Gullwing” P/J tanúsítvánnyal rendelkező moduláris (“flip-up”) kivitel és az “Allterra” off-roader.

Mindhárom ECE 22-06 és DOT tanúsítvánnyal rendelkezik, két héjmérettel, felső és állszellőzőnyílásokkal és hátsó meleglevegő-elvezetővel, valamint kivehető, hipoallergén, mosható és lélegző béléssel, nedvességkezelt, antisztatikus anyagból és többsűrűségű EPS belső héjjal, csatornázott kivezetőnyílásokkal.

TITAN CARBON SOLID

A TITAN CARBON SOLID egy sportos full-face sisak, amelynek külső héja prémium szénszálas kompozitszálas technológiából (PCFT) készült, és amely extrém luxust és biztonságot kínál a túrázás szerelmeseinek.

Az agresszív és aerodinamikus kialakítás nagyon vonzóvá teszi ezt a sisakot a motorosok számára. A hatékony szellőzőrendszer minden időjárási körülmények között, hosszú utak és rövid ingázások során is kiváló kényelmet biztosít a motorosnak. Extra széles Pinlock®70 felszereltségű külső napellenzővel van ellátva, amely egy gombnyomással zárható. Emellett könnyen kezelhető belső napellenzővel, szuper puha szövetbéléssel és szélgátlóval is büszkélkedhet a nagyszerű utazás érdekében.

GULLWING SUPERTOUR

A GULLWING SUPERTOUR egy Flip-up sisak túrázóknak és mindennapi ingázóknak, amely kényelmes illeszkedést és dinamikus külső héj kialakítást kínál. A kettős P/J homologizáció lehetővé teszi, hogy nyitott és teljes arcú sisakként is használható legyen, így maximális biztonságot nyújt. A felső és szájrészen található, okosan kialakított szellőzőrendszer, valamint a Pinlock® ready visor tiszta látási viszonyai még szélsőséges időjárási körülmények között is teljes kényelmet biztosítanak, mind a hosszú túrák, mind a mindennapi ingázás során.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az SMK Gullwing olyan funkciók teljes skáláját kínálja, mint a belső visszahúzható napellenző, a Wind Stop és a Pinlock®70 ready visor. Az egyszínű és jól látható grafikával ellátott sisakok teljes Stílus és Biztonságot kínálnak Önnek!

ALLTERRA X-POWER

Az ALLTERRA X-POWER az SMK MX sisakcsaládja. A 2 külső injektált EIRT héjból készült az optimális biztonság és a kényelmes illeszkedés érdekében, a világ leghíresebb MX szakértői tervezték a terepjárók szerelmeseinek!

Könnyen levehető és állítható csúccsal rendelkezik. A mosható és kivehető hipoallergén béléssel ellátott, nedvesség elleni védelemmel és antisztatikus tulajdonságokkal ellátott béléssel mindig készen állsz. A csatornázott szellőzőrendszer több szellőzőnyílással és légkivezetéssel maximális kényelmet biztosít a versenyzőnek. Az extra széles szemnyílás lehetővé teszi az mx-szemüvegek szilárdan történő befogadását az x-riding során, ami kiváló kilátást biztosít a pályára. Az SMK Allterra erős grafikával, valamint egyszínű színekben is kapható.

A “Titan” és a “Gullwing” további jellemzői közé tartozik a gyorskioldású plexi, a kettős napellenzőrendszer, a Pinlock ködgátló fólia, a lég- és szélterelők és a megerősített gyorskioldó pánt.

A “Titan Carbon” emellett vészhelyzetben levehető arcpárnákkal van felszerelve, míg az “Allterra” elülső szellőzőnyílásokkal és dupla D-gyűrűs pánttal egészül ki.

Az SMK/Studds egy évi 14 millió sisakot előállító K+F és gyártási kampuszon, valamint több mint 70 000 négyzetméteres kapacitású létesítményekben működik, és világszerte több mint 50 országban értékesít, többek között az Egyesült Államokban a Bikerz US Inc. forgalmazó cégén keresztül, és elmondása szerint az évek során több mint 50 millió motorosnak adott el felszerelést és ruházatot világszerte.

Forrás

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük