HírekMotorokMotorozás

Sikereket és pénzesőt ígér a nyúl éve – és többet utazhatunk idén

2023 A nyúl éve holdújévA nyúl a legszelidebb a kínai állatöv jegyei közül. A Nyúl szelíd, gyengéd és kedves, ugyanakkor ravasz és gyorsan mozog. 2023 általános energiája szelíd és nyugodt lesz, az emberek általánosságban véve kiegyensúlyozottabb életet keresnek, és többet utaznak majd.

Ma van a holdújév, amiről a keleti kultúrákban nagy ünnepségekkel emlékeznek meg – akárcsak nálunk a naptári év végén. De mit is hozhat nekünk, motorosoknak a Nyúl éve?

Az elmúlt 2-3 évünk elég zaklatott volt, igazán megérdemlünk már valami jót is. Ha valóban igaz, hogy nyogodtabb lesz ez az idei, és többet utazhatunk, az minannyiunkra ránkéfér szerintem. Azt hiszem ez az elmúlt évek tükrében mindeképp jó hír nekünk motorosoknak. Jöhetnek a nagy túrák, a motoros kirándulások!

Jin Víz Nyúl

A life.hu szerint “általánosságban elmondható, hogy ebben az évben sokkal érzelemvezéreltebbek és intuitívabbak leszünk, és nem mindig tudjuk majd elválasztani a valóságot a vágyainktól.

Olvasd el a tavalyi előrejelzésünket, vajon bejött-e, amit jósoltunk?

A Jin Víz kicsit olyan energia, hogy belekapunk valamibe, de nem csináljuk, vagy ha nincs, aki támogat minket, könnyedén feladjuk azt, amibe belekezdtünk. Mivel a vízben alapvetően van egy türelmetlenség, érdemes erre tudatosan figyelni!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A vízenergia nyugodt és pihentető, ebből következik, hogy 2022-hez hasonlóan ez az év is szuper lehetőséget kínál arra, hogy lelassítsunk, és elkezdjünk az igazán fontos dolgokkal foglalkozni.”

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük