fbpx

Rock a tó körül

lakeside rock and roll 2010 9Az időjárás kellemes volt, a velencei tavat pedig még sosem láttuk ilyen mélynek (vagy magasnak?), hogy már a lépcsőnél sem ért le a lábunk, és a hullámok a parti füvet nyaldosták. Sajnos lemaradtam a szombat délutáni vízi táncversenyről, pedig nagyon érdekelt volna, hogy mit alakítanak a táncos párok a nyakig érő gyermek pancsolóban.

Napközben strandolás, pihenés, evés és nézelődés volt a fő program, bár akinek ez nem volt elég, annak Cactusék különféle vetélkedőket is szerveztek. Alkonyatkor a kedvenc műsorszámom következett: a zuhanyzókat ellepték az emberek, a környéket pedig a hajlakk illata.

Lázas öltözködés és fésülködés vette kezdetét, majd sötétedés előtt gyönyörűen sminkelt, nagy szoknyás, körömcipős pin-up lányok és tornacipős, farmeros jampecek vették birtokba a koncertsátrat, és mintha csak kötelező volna, elkezdődött a reggelig tartó mulatság.

A zenéről elsősorban magyar rockabilly zenekarok gondoskodtak minden este. A Magic Cats, a Menthol, a Pete Gorilla Band, a Nitus & the Rollin’ Dice, a Clippers, és természetesen a The Prison Band mellett a svájci Rocket Wheels, és a német Hepcazz is adott koncertet. Amikor a zenekarok elfáradtak, a szintén svájci DJ Bronx szolgáltatta a zenét a Rock & Roll Partyhoz.

Vasárnap sokan hazaindultak, és a hétfő reggeli munkakezdés miatt bevállalták a hatalmas dugót hazafele a 7-es úton. A környéken nyaralóknak ez felérhetett egy amerikai-autó felvonulással. Azok, akik hozzánk hasonlóan még egy éjszakát töltöttek a kempingen, nem maradtak program nélkül ezen az estén sem, hiszen a legjobb rész a Rockin’ JAM-boree csak vasárnap este következett.

Cactus vezényletével, a táborban maradó zenészek részvételével hatalmas akusztikus buli következett. Minden zenét eljátszottak, ami a hétvégén kimaradt, és persze néhány olyat is, ami nem. Ezúttal a buli nem tartott reggelig, mert a négy napos fesztivál után már mindenki elfáradt a szó szerinti pörgésben, de most lesz egy évetek, hogy rápihenjetek a következőre.lakeside rock and roll 2010 13lakeside rock and roll 2010 16lakeside rock and roll 2010 66lakeside rock and roll 2010 99

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x