fbpx

Motorverseny az utca motorosának

roadandride 227A szervezők örömmel veszik, hogy egyre több nő is érdeklődik a motorsport iránt, és szívesen látják a hölgyeket, lányokat, asszonyokat a Road and Ride rendezvényein, és a kupasorozat nevezői közt is.

A tegnap rendezett sajtótájékoztatón Hirtling Gábor, a Road and Ride alapítója és a sajtótájékoztató szervezője bemutatta az idén debütáló új kezdeményezést, mely az utca motorosainak kíván lehetőséget teremteni a versenypályán való gyakorlásra és a versenyzés élményének megszerzésére.

2010-ben hagyományteremtő céllal hívták életre a MOL Dynamic amatőr kupasorozatot – hogy a sportmotorozásért rajongó motortulajdonosoknak lehetőséget biztosítsanak a pályán, biztonságos körülmények közötti motorozáshoz – valamint a MOL Dynamic Motoros Fesztivált.

 

A négy nagy Japán gyártó (Honda, Yamaha, Suzuki és Kawasaki) motorosok kategóriához kötött versenyeit bonyolítják le 600-as és 1000-es kategóriákban. A 2010-es évben 6 futamot terveznek, melynek első futamát 2010. május 16-án rendezik meg.

További futamok

Hungaroring Június 5-6.

Pannónia-ring Június 18.

Hungaroring Augusztus 13.

Hungaroring Szeptember 9.

Hungaroring Október 16.

A MOL Dynamic Motoros Fesztivál – Június 5-6. – olyan egyedülálló és hagyományteremtő rendezvény lesz, amely a motorosokat fogja össze. Ezen a hétvégén nemcsak a sportmotorosoké a Hungaroring. Több helyszínen nyílik lehetőség a különböző motoros szegmenseket megismerni és azokat ki is próbálni élve a Hungaroring adta lehetőségekkel.

A hölgyek és a női indulók nevében Majzik Ibolya köszönte meg a szervezőknek a meghívást, és megemlítette, hogy az utcai motorozás mellett egyre több hölgy választja gyakorlási lehetőségként a pályamotorozást, ahol biztonságos keretek közt lehet próbálgatni a biztosabb motorkezelést, fejleszteni a tudást.

roadandride 1roadandride 222roadandride 226roadandride sarga kek

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x