CsajokMotoros divat

Babák kétkeréken

Classic pink profileAz Early Rider nevű cég, élén az alapítóval, Andy Lovelandel nem mindennapi vállalkozásba fogott: kétkerekű bicikliket készítenek kisgyermekek számára.

Az ötlet Andyben még 2006-ban fogalmazódott meg, mikor 3 éves fiát, Freddyt meg szerette volna tanítani bicajozni. Mivel a piacon nem volt neki megfelelő bicikli, amellyel segédkerekek nélkül is biztonságban lehet tanulni, így elhatározta, hogy saját kezűleg megtervez és megépít egyet a fiúcskának. A biciklinek nincs pedálja, lábbal hajtható, azonban az egyensúlyozást kiválóan meg lehet rajta tanulni.

Az első siker után új modelleket tervezett. „Olyan bicikliket igyekszünk gyártani, melyek még az iskolás korszak előtt segítenek a gyerekeknek elsajátítani a biztonságos, két keréken való közlekedést, mindent egy csipet vidámsággal fűszerezve. Célunk, hogy a gyerekek ezzel is önállóságot tanuljanak, és önbizalmat merítsenek a sikereikből. A brit fejlesztéseket az amerikai chopperek stílusjegyeivel, valamint minőségi kivitelezéssel ötvöztük.” Az eredmény: az egyik leggyorsabban terjedő és növekvő bicikli márka és egy olyan, vonal, amit eddig egyetlen más gyártó sem fedezett fel.

 

Az Early Rider bicikli három változatban kapható, életkornak megfelelően. A legkisebb modellel, a Lite-al akár 20 hónapos korban is elkezdhetjük a tanítást. A Classic két éves kortól, az Evolution pedig három és fél éves kortól ajánlott. A gyártó a leendő motoros csajokra is gondolt, így a fából készült kétkerekű rózsaszínben is kapható, az áruk pedig 100 angol font körül mozog.Classic blue profileClassic natural profileLite natural profileLite pink profile

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük