Hírek

Ride of your Life – a BMW túrája

A Ride of your Life zs%C5%B1rije 6A BMW Motorrad október elején hirdette meg a „Ride of your Life” túrát, amely lehetőséget biztosít öt motoros számára, hogy egy elképesztő kaland során, öt kontinensen teszteljék az új R 1200 GS túra-endúrót.

 

 

Az út, amely szinte minden motoros álma, Új-Zélandról indul, majd Laoszon, Botswanán, Dél-Afrikán, valamint az Egyesült Államokon áthaladva Münchenben, a BMW World-nél ér véget áprilisban.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

A bátor vállalkozók november 30-ig adhatták le jelentkezésüket. Jutta Kleinschmidt, Adrien Brody, Rick Yune és Charley Boorman választja ki azt az 5 szerencsés motorost, akik részt vehetnek a túrán.

A zsűritagok, akik maguk is megszállott motorosok, azt keresik a pályázókban, amely az R 1200 GS motorkerékpárt is jellemzi: sport, kaland, akció és stílus.

A túra-endúró négy jellemzője egyben a zsűritagok személyiségét is visszatükrözi. Jutta Kleinschmidt, minden idők egyik legsikeresebb rali-motorosa az R 1200 GS sportos természetét jelképezi. A kalandor Charley Boorman, aki beutazta a Földet egy R 1200 GS nyergében a felfedező szerepét testesíti meg, míg a színész Rick Yune akciósztárként szabadidejében is a BMW motorkerékpárjait választja, hiszen elsődleges szempontnak a biztonságot tekinti. Az Oscar díjas Adrian Brody 13 éves kora óta motorozik és a motorkerékpárokban mindig az erő és a design megfelelő egyensúlyát keresi.

Kíváncsian várja a nagyérdemű, kik lesznek azok, akik részt vehetnek a túrán, és milyen eredményekkel zárják a megmérettetést.A Ride of your Life zs%C5%B1rije 1A Ride of your Life zs%C5%B1rije 3A Ride of your Life zs%C5%B1rije 2A Ride of your Life zs%C5%B1rije 5A Ride of your Life zs%C5%B1rije 7A Ride of your Life zs%C5%B1rije 8A Ride of your Life zs%C5%B1rije 9A Ride of your Life zs%C5%B1rije 4

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük