fbpx
CsajokMotoros divat

Ünnepi Harley-Davidson ruhakollekció

h d f%C3%BClv%C3%A9d%C5%91A karácsonyi szezon közeledtével, a Harley-Davidson összefűzi régi időket idéző stílusát és kényelmét, a 2012-es MotorClothes Holiday kollekcióval.

Az ünnepek alkalmából tökéletes ajándék lehet a Harley-Davidson új darabjainak bármelyike, legyen szó retró- vagy tradicionális megjelenésről. Az idei kínálat tartós, kényelmes cuccokból áll, melyek motoron, vagy akár motor nélkül is tökéletesen mutatnak.

A biker csajoknak szánt kollekció divatos, fényes színeket egyesít, és a piros, fekete, valamint a krémes színek dominálnak benne. Megfigyelhetők az erőteljes katonai elemek, de érezhetően árnyaltabb, szellősebb és nőiesebb vonalak jellemzik az egyes darabokat. A hosszabb szabású termékek kiválóak a motorozáshoz is, hiszen viseletükkor nem csapja fel a menetszél a kabátot a deréknál.

A Solstice 3 az 1-ben bőrkabát marhabőrből készült és optimális kényelmet ad motorozáshoz is, de emellett téli kabátként is kiválóan használható.

Stílusos ajándék lehet az ünnepekre a Front Line bőrkabát, amely levehető szőrme kapucnijával egyszerű, elegáns és mégis fiatalosan vadóc is egyben.

A puhább, jóval nőiesebb stílusú Heavenly Casual kabát egyesíti a bomber kabátok külsejét a fényes ezüstös színvilággal.

A Colorblocked Activewear kabátot régi időket idéző Chenille grafika és tradicionális megjelenés jellemzi; meleg és kényelmes viseletet nyújt a téli időjáráshoz.

Ötletes és divatos darab az L/S Traditional Plaid ing, mely nagyszerű ajándék lehet bárkinek.

Az L/S Zipper Front Convertible Sleeve Woven felső a mostani kollekcióhoz illően teljesen katonai szabású, a retró stíluselemek pedig még többet emelnek rajta.

Tökéletes kiegészítőként a kényelmes Adorned Knit Convertible kesztyű, amely garantáltan melegen tartja a kézfejet az utakon, még a téli hideg időkben is.

A női kollekció megkoronázása a Fair Isle Aviator sapka és a fülvédő, melyek a Harley-Davidson tradicionális stílusát képviselik, ezért találó ajándékok lehetnek. Persze a H-D sál sem maradhat ki a teljes összhang érdekében.

Nincs más dolguk a Harley-Davidson híveinek, mint szemezgetni a darabok közül, és meglepni szeretteiket karácsonykor.h d ls ingh d casual kab%C3%A1th d colorblocked pulcsih d solstice kab%C3%A1th d ingh d keszty%C5%B1h d s%C3%A1l

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x