HírekMotorbemutatóMotorok

Honda motorok 2013-ra

Honda CBR500RA Honda újabb darabokkal bővítette egyedülállóan sokoldalú motorkerékpár- és robogókínálatát.

A Milánóban tartott EICMA kiállításon, a cég bemutatta új és frissített európai modelljeit. Három új, középsúlyú géppel kezdjük a sort, a CB500X-el, a CB500F-el és a CBR500R-el. A vasakat vadonatúj párhuzamos, kéthengeres motor hajtja.

Mindhárom motor könnyen kezelhető, sokoldalú, és gazdaságosan fenntartható. A megnövelt sebességű, 35 kW-os motor teljesítmény-leadása lenyűgöző, így a trió kiváló választás az A2 típusú jogosítvánnyal rendelkezők számára.

A teljesen aerodinamikus külsejű CBR500R a CBR1000RR Fireblade modellt idéző hatásos dizájnelemekkel rendelkezik, és kiváló választás első nagy túramotornak. A jármű azon tapasztalt vezetők tetszését is elnyeri majd, akik megfelelő alternatívát keresnek nagyméretű túramotorjaikhoz. A modellen szériatartozék az ABS fékrendszer.

A burkolat nélküli CB500F, amelynek külsejét a CB1000R modell ihlette, ideális legelső nagy motorkerékpárnak – kiváló alkatrészminősége, elérhető ára és alacsony fenntartási költsége pedig hosszú időre szóló útitárssá teszi. A modellen szériatartozék az ABS fékrendszer.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A trió harmadik tagja, a CB500X a Honda kombinált városi és terepkerékpár-kínálatának legújabb darabja. A testvéreinél magasabb méret, a felfüggesztés hosszabb rugóútja, a kicsivel kisebb tengelytáv és a nagyobb üzemanyagtartály miatt a CB500X erőteljesen emlékeztet az 1200 cm3-es V4 Crosstourer-re. A modellen szériatartozék az ABS fékrendszer, és egyaránt kiváló társ az életre szóló első motorozási élmények megszerzéséhez, és vonzó alternatíva azon tapasztalt vezetők számára, akik praktikus, elérhető áru, nagy gépet keresnek a munkába járáshoz és a hétvégi kikapcsolódáshoz.

A Gold Wing F6B a GL1800 Gold Wing új családtagja. A modell egyesíti a Gold Wing mesés, 1800 cm3-es, hathengeres, fekvő elrendezésű motorját és fürge vázát, valamint a lélegzetelállítóan letisztult stílust. Az eredmény egy egyedi építésű túramotor.

Az NSS300 Forza egy új, kiváló minőségű, középméretű, sportos, beülős robogó, amelyet távolsági közlekedésre is alkalmas motor hajt, a váza kompakt, és két sisaknak elegendő hely is van benne.

2013-ra a Honda komolyan felturbózta a Supersport-versenyek ékkövét, a CBR600RR-t. A jármű új arcot, valamint a MotoGP-versenyek által ihletett karosszériát és aerodinamikát kapott. A kezelhetőség még tovább javult a 41 mm-es Big Piston Fork rendszerű Showa lengéscsillapítónak, az újrahangolt hátsó lengéscsillapítónak és az új, 12 küllős keréktárcsáknak köszönhetően, míg az újratervezett üzemanyag-befecskendezési és légbeszívási vezérlőparaméter-beállításoktól a motor még gyorsabban reagál.

Ezek az új modellek a klasszikus, burkolat nélküli CB1100, az új, sportos NSC50R robogó, valamint a kisméretű SH125i és SH150i robogókat követik a sorban, így velük még tovább bővül ez az így is egyedülállóan széles és sokoldalú kínálat.Honda CB500FHonda CB500XHonda Gold Wing F6BHonda NSS300ForzaHonda CBR600RRHonda CB1100Honda NSC50R

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük