fbpx

Honda motorok 2013-ra

Honda CBR500RA Honda újabb darabokkal bővítette egyedülállóan sokoldalú motorkerékpár- és robogókínálatát.

A Milánóban tartott EICMA kiállításon, a cég bemutatta új és frissített európai modelljeit. Három új, középsúlyú géppel kezdjük a sort, a CB500X-el, a CB500F-el és a CBR500R-el. A vasakat vadonatúj párhuzamos, kéthengeres motor hajtja.

Mindhárom motor könnyen kezelhető, sokoldalú, és gazdaságosan fenntartható. A megnövelt sebességű, 35 kW-os motor teljesítmény-leadása lenyűgöző, így a trió kiváló választás az A2 típusú jogosítvánnyal rendelkezők számára.

A teljesen aerodinamikus külsejű CBR500R a CBR1000RR Fireblade modellt idéző hatásos dizájnelemekkel rendelkezik, és kiváló választás első nagy túramotornak. A jármű azon tapasztalt vezetők tetszését is elnyeri majd, akik megfelelő alternatívát keresnek nagyméretű túramotorjaikhoz. A modellen szériatartozék az ABS fékrendszer.

A burkolat nélküli CB500F, amelynek külsejét a CB1000R modell ihlette, ideális legelső nagy motorkerékpárnak – kiváló alkatrészminősége, elérhető ára és alacsony fenntartási költsége pedig hosszú időre szóló útitárssá teszi. A modellen szériatartozék az ABS fékrendszer.

A trió harmadik tagja, a CB500X a Honda kombinált városi és terepkerékpár-kínálatának legújabb darabja. A testvéreinél magasabb méret, a felfüggesztés hosszabb rugóútja, a kicsivel kisebb tengelytáv és a nagyobb üzemanyagtartály miatt a CB500X erőteljesen emlékeztet az 1200 cm3-es V4 Crosstourer-re. A modellen szériatartozék az ABS fékrendszer, és egyaránt kiváló társ az életre szóló első motorozási élmények megszerzéséhez, és vonzó alternatíva azon tapasztalt vezetők számára, akik praktikus, elérhető áru, nagy gépet keresnek a munkába járáshoz és a hétvégi kikapcsolódáshoz.

A Gold Wing F6B a GL1800 Gold Wing új családtagja. A modell egyesíti a Gold Wing mesés, 1800 cm3-es, hathengeres, fekvő elrendezésű motorját és fürge vázát, valamint a lélegzetelállítóan letisztult stílust. Az eredmény egy egyedi építésű túramotor.

Az NSS300 Forza egy új, kiváló minőségű, középméretű, sportos, beülős robogó, amelyet távolsági közlekedésre is alkalmas motor hajt, a váza kompakt, és két sisaknak elegendő hely is van benne.

2013-ra a Honda komolyan felturbózta a Supersport-versenyek ékkövét, a CBR600RR-t. A jármű új arcot, valamint a MotoGP-versenyek által ihletett karosszériát és aerodinamikát kapott. A kezelhetőség még tovább javult a 41 mm-es Big Piston Fork rendszerű Showa lengéscsillapítónak, az újrahangolt hátsó lengéscsillapítónak és az új, 12 küllős keréktárcsáknak köszönhetően, míg az újratervezett üzemanyag-befecskendezési és légbeszívási vezérlőparaméter-beállításoktól a motor még gyorsabban reagál.

Ezek az új modellek a klasszikus, burkolat nélküli CB1100, az új, sportos NSC50R robogó, valamint a kisméretű SH125i és SH150i robogókat követik a sorban, így velük még tovább bővül ez az így is egyedülállóan széles és sokoldalú kínálat.Honda CB500FHonda CB500XHonda Gold Wing F6BHonda NSS300ForzaHonda CBR600RRHonda CB1100Honda NSC50R

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x