CsajokMotoros divat

Csamos ajándékötletek Karácsonyra

kalocsai kapucnis mintaHabár úgy tűnik, a szezon végeztével lassabban őrölnek a motoros malmok, a szerkesztőségben nem áll meg a munka. Miközben a honlapunkat szépítgetjük, a webáruházba is érkezett néhány újdonság.

A korábbi hírben bemutatott kalocsai mintás motoros kendővel nem fejeződött be a népi motívummal díszített termékek sora. Ezúttal egy olyan hiánypótló pólóval készültünk, ami méltán lesz a motoros csajok kedvence.

A hosszú ujjú, kapucnis, elöl rövid cipzárral záródó elasztikus póló nagyon kellemes és divatos viselet. Anyaga rugalmas, szabása nőies, a derékvonala pedig olyan hosszú, ahogy azt a motoros csajok szeretik. Az elején elhelyezett, szitázott kalocsai minta kiegészítéseként a hátán a Csajokamotoron.hu motoros logóját helyeztük el.

Miután a korábban oly’ sikeres fehérnemű kollekció egy ideje kifogyott a raktárunkból, sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz ismét motoros tanga. Most jött el az idő. Csak súgni szeretnék az uraknak, hogy motoros csajok nagyon kedvelik ezt a viseletet, tehát ha eddig nem volt ötletük, hogy mit vegyenek a barátnőjüknek Karácsonyra, ez a csinos, zsinóros fehérnemű jó választás lehet.

“A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova” feliratú matricát mostantól nemcsak sisakmatrica méretben vásárolhatjátok meg, hanem óriási, autóra vagy a garázs falára kihelyezhető változat is készült belőle. A “Figyelj Rám!” rombusz alakú autómatricát pedig szintén elkészítettük nagyobban, azokra is gondolva, akiknek nagyobb autójuk van.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Persze áruházunk rengeteg terméke közül bármelyik kiváló ajándék lehet, és nemcsak a csajoknak, hanem a pasiknak is kínálunk jópofa motoros ajándéktárgyakat. Ha azonban biztos szeretnél lenni benne, hogy még karácsonyig odaér, amit megrendeltél, legkésőbb jövő hét keddig (2012. december 18-ig) küldd el a megrendelésedet!

figyelj ram automatrica 480kalocsai polo 480kalocsai polo hata 480matrica jokislanyok smalltanga

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük