fbpx

50 évesen is jól tartja magát

Bár a nők korát egy idő után nem illik firtatni, mindig csodálattal nézünk azokra a hölgyekre, akik fölött nyomtalanul telnek az évek. Ez az amerikai Mattel cég üdvöskéjére is igaz, hiszen korához képest igen aktív életet él, néha még motorozik is.

Habár a rossz nyelvek szerint az utóbbi időben jelentősen visszaesett a kereslet Barbie iránt, ezt az is okozhatja, hogy mint minden jó dolgot, mára Barbiet is sokan másolják. Azt nem tagadhatjuk, hogy a legendás babából a legtöbbünknek volt legalább egy darab. Az örök szépség, a tökéletes nő megtestesítője mindenféle hobbit és a legtöbb szakmát kipóbálta eddigi, fél évzázados élete során. A rendkívül sok elfoglaltság ellenére az idő mégsem hagyott nyomot rajta.

A gyártó az idei évet az ötvenedik évforduló megünneplésére fordítja. A nagy hepaj Valentin napon kezdődött. New Yorkban, a Mercedes-Benz Fashion Week-en egy divatbemutatón 50 divattervező Barbie számára tervezett ruháit mutatták be a nagykérdeműnek. Március 9-én egy rószaszínű álompartit rendeznek Malibuban az 50 éves hölgy számára, ahova Barbie olyan híres barátai is meghívást katak, mint például a szupermodell Heidi Klum.

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x