fbpx
Hírek

BMW-modellek a Múzeumok Éjszakáján

bmw motor muzeumok ejszakajaAz idén jubiláló BMW Motorrad antik modelljeit is kiállítják a Közlekedési Múzeum parkolójában.

Az elmúlt kilencven év BMW motorkerékpárjai közül több mint negyven motort állítanak ki június 22-én, a már hagyománynak számító Múzeumok Éjszakája keretében a budapesti Közlekedési Múzeum parkolójában.

A BMW Motoros Baráti Kör által szervezett bemutatón látható lesz többek között egy 1933- ban gyártott, de még ma is működőképes R16-os, és szinte a teljes GS sorozat az R 80 G/S-től a ma is kapható R 1200 GS-ig, illetve természetesen az oldalkocsis motorkerékpárok sem hiányozhatnak majd.

A régebbi darabok mellett az érdeklődők a BMW Motorrad új modelljeit, így például az idén piacra került HP4-et is megtekinthetik.

Bár a kiállítás nem tudja maradéktalanul bemutatni a kilencven éves BMW Motorrad teljes történelmét, a látogatók mégis közelebb kerülhetnek az egyik legnagyobb európai motorkerékpár gyártó múltjához és jelenéhez.

A június 22. szombat reggel 10 órától vasárnap reggel 10 óráig látogatható kiállításra a BMW Motoros Baráti Kör szeretettel vár minden érdeklődőt.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x