CsajokMotoros divat

Praktikus és vagány is egyben. Mi az?

leatherman tread multitool karkoto ora 1Korunk „okosmániája” már szinte minden tárgyunkra kiterjed. Okos a telefon, a TV, a karkötő, az óra, és ki tudja még mi. De mi van akkor, ha szerszám nélkül indulunk motorozni, és közben lelazul egy anya, kitekeredik egy csavar, vagy a továbbhaladás érdekében szét kell szedni valamit, hogy a hibát elhárítva folytatni tudjuk utunkat?

 

Egy telefon vagy óra nem fog segíteni nekünk, maximum, ha hívunk valakit, aki segít. A Leatherman Tread névre hallgató karkötője, illetve annak órával kiegészített változata jó alternatíva azoknak, akik kedvelik a nem mindennapi használati tárgyakat, melyek ötvözik az egyediséget a praktikummal és a minőséggel, és nem szeretnének arra figyelni, épp milyen szerszámokat készítsenek össze egy útra.

A gyártó 25 különböző, hasznos szerszámmal szállítja a karkötőt, illetve a karórával bővített kivitelt, mely darabok tetszés szerint variálhatók, így mindenki személyre szabhatja azt saját igényei szerint. A Treaden találhatunk többek között sima csavarhúzót, csillagcsavarhúzót, imbusz- és torx kulcsokat, sörnyitót, karbid üvegtörőt, vágóhorgot, sim kártya kiszerelő szerszámot, és különböző méretű csavarkulcsokat is.

A karon viselhető multi szerszám ötlete onnan származik, hogy sok intézménybe, közlekedési eszközre hagyományos multi szerszámmal nem lehet belépni, le kell adni azokat. Az alkotók ezen kellemetlenség elkerülése érdekében tervezték meg az új eszközt, ami nem tartalmaz kést sem, így például a repülőn való utazások alkalmával sem kell használójának mellőznie viselését, mivel kialakítása megfelel a legszigorúbb biztonsági intézkedéseknek is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A rozsdamentes acélból készült többfunkciós eszköz kiváló minősége előrevetíti borsos árát is. Aki viszont az ilyen örök darabokra van rákattanva, és hosszú távra tervez, az a vásárlás után biztos lehet abban, hogy egy életre kiszolgálja majd. Ráadásul a karkötőre – ahogy a márka többi szerszámára is – 25 év garanciát ad a gyár.

A karkötős változat tengeren túli ára 150 dollártól indul, míg a svájci óraszerkezettel, zafírüveggel rendelkező, 200 méterig vízálló karórával kiegészített darab, a QM1 ára elérheti a 600 dollárt is. A hazai árak már máshogy alakulnak. A legdrágább, fekete kivitelű QM1-es 207000, míg a legolcsóbb, ezüstszínű, csak karkötő formátumú Treadet 62600 forintért tudhatja magáénak fanatikus viselője.leatherman tread multitool karkoto ora 2leatherman tread multitool karkoto ora 3leatherman tread multitool karkoto ora 4leatherman tread multitool karkoto ora 5leatherman tread multitool karkoto ora 6leatherman tread multitool karkoto ora 7leatherman tread multitool karkoto ora 8

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük