fbpx

Pinkparádé

Motorozás közben is igyekszik az ember lánya nőies maradni.

A bukó alól kilógó haj, egy rózsaszín kendő a nyakba, ízlésesen díszített, nőies sisak vagy kabát, egy-egy csajos matrica. Szolidan, mégis egyértelműen mutatják, hogy a motoros a szebbik nemhez tartozik .A környezetemben sincs ez másképp, szinte minden nő igyekszik egy kicsit csajos maradni akkor is, ha talpig protektorban, Terminátor üzemmódban közlekedik épp.

Azonban vannak, akik úgy érzik, hogy az alattuk dübörgő motor nem teszi őket kellőképpen különlegessé, és valami extrára vágynak. Eddig azt hittem, hogy a Spiderwear női bőrdzsekijétől már nem lehet pinkebbet készíteni.

Nos, kiderült, hogy hatalmasat tévedtem. A ladybikerstuff.com webáruházában egészen különleges (különlegesen ronda) darabokra akadtunk. Már a sima rózsaszín mellény és kabát látványa is kicsit túl sok a szemnek, de a körberojtozott daraboknál már komolyan elgondolkodtam, hogy ki hord ilyet.

Ennek ellenére gyanítom, hogy a nagy vízen túl nem egy társunk büszkén feszít bennük. Kabát, mellény, fogjuk rá, hogy megértem. De a vadnyugatot idéző rózsaszín chapset kinek szeretnék eladni?! Nos, erre végképp nem sikerült rájönnöm…

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x