CsajokHírekMotoros divat

Ez a LED arcmaszk lemásolja az arckifejezéseidet

LED arcmaszk JabberMaskMost, hogy már jó ideje az arcmaszkok a mindennapjaink szerves részévé váltak, a kommunikációs akadályok is nyilvánvalóvá váltak. Egy új fejlesztésnek köszönhetően talán erre is van megoldás.

Egy videojáték-tervező kifejlesztett egy interaktív, hangvezérelt arcmaszkot, amelyen viselője igény szerint meg tud jeleníteni érzelmeket, nemtetszést vagy akár mosolyt is.

Interaktív funkcióin kívül a maszk ugyanúgy működik, mint a többi védőfelszerelés. Pamutból készül. Ez az anyag a közelmúltban készült tanulmányok szerint szinte ugyanúgy működik, mint a műtéti maszkok. Ez a pamut rész eltávolítható és kimosható.

Annak érdekében, hogy a maszk a lehető legkönnyebb legyen, a hevederek körbejárják a viselő fejét, az akkumulátor pedig hátul helyezkedik el.

A JabberMask három különböző verzióval rendelkezik. A Lite az alapmodell 6 × 6 LED-es ráccsal jeleníti meg a mozgó szájat és mosolyt, és elemmel működik. A Deluxe tölthető akkumulátorral rendelkezik, ezen már 8×8-as a LED-rács. A Pro verzió már emojikat is meg tud jeleníteni egy Android vagy iOS alkalmazáson keresztül.

Vásárolj arcmaszkot a webáruházunkban!

Az arcmaszkok viselése az egész világon új normává vált, ami sok új, ezzel kapcsolatos fejlesztéshez vezetett. A videójáték programozó és tervező Tyler Glaiel létrehozta a JabberMask interaktív, hanggal aktivált arcmaszkot, amelynek LED-kijelzője időben szájként mozog a beszéddel és mosolyoddal, és igény szerint képes megjeleníteni a hangulatjeleket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Glaiel jelenleg a Kickstarteren keresztül finanszírozást keres a JabberMask számára, 25 eurós kezdő összegű ígéretekkel. Ha a projekt a tervek szerint halad, akkor 2021 májusában megkezdik a szállítást.

Az ötlet amúgy motorosoknak is nagyon hasznos lehet: a ronda halálfejes kendők helyett hordhatnánk ilyet a nyitott bukósisakban, és küldhetnénk szívecskéket meg mosolygós fejet az autósoknak. Persze csak ha megérdemlik. Új fejlesztési javaslat, hogy legyen nyelvkiöltős meg anyázós emoji is.

 

[wpdiscuz-feedback id=”zsntfutzlh” question=”Hordanál ilyen maszkot?” opened=”0″]Hordanál ilyen maszkot? [/wpdiscuz-feedback]

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük