Hírek

Pink kislánya 5 évesen motorozik

pink carey heart willowPink férje, a negyvenéves Carey Heart, a nyugalmazott freestyle motocross versenyző már most elkezdte tanítgatni kislányuknak a motorozás alapjait.

A vagány apuka már kétévesen felültette maga elé a motorra a kislányt, amin persze a közvélemény felháborodott. A sok szakértő tudni vélte, hogy az apuka veszélyezteti a kislány testi épségét. Pink akkor csak annyit nyilatkozott, hogy ha valakinek több motoros tapasztalata van, mint Carey-nek, akkor az elmondhatja a véleményét, bár nem biztos, hogy kíváncsi rá.

Carey Heart 4 évesen kapta meg első motorját édesapjától. Eleinte csak közös időtöltésnek szánták a motorozást, de mivel a kisfiú tehetségesnek bizonyult, hat évesen elkezdett versenyezni, 18 évesen az AMA profi supercross versenyzője lett. Ő mutatta be az első blackflipet 250 cm3-es motoron.

 

Szóval az aggódó rajongók megnyugodhatnak. Pink és Carey kislánya jó kezekben van. És ezentúl az apuka is sokkal kevesebbet fogja veszélyeztetni a kislány testi épségét, ugyanis Willow már nemsokára öt éves, és saját motort kapott, amin nagyon ügyesen motorozik apukája instruálása alatt. Ha így folytatja, még motorversenyző is lehet belőle. A büszke apuka az Instagramon osztotta meg róla ezt a rövid filmet.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

{nomultithumb}

pink carey heart willow motorozas

Forrás: Instagram

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük