fbpx

Pink és a kisfia is megfertőződtek a koronavírussal

pink covid 19Az amerikai popdíva instagram posztban figyelmeztette rajongóit, hogy a COVID-19 koronavírus mindenkire veszélyt jelent, és szigorúan tartsák be az előírt szabályokat.

A háromszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő hiába töltötte otthon önkéntes karanténban az elmúlt heteket hatalmas birtokukon – ahol még egy komplett motokrossz pálya is elfér – mégis megfertőződött a COVID-19 koronavírussal.

Ahogy instagram posztjában írta:

“Két héttel ezelőtt hároméves fiam, Jameson és én a COVID-19 tüneteit mutattam. Szerencsére az alapellátásban részt vevő orvosunk hozzájutott a tesztekhez, és az én tesztem pozitív lett. A családunk már eddig is önkéntes karanténban volt otthon, és ezt folytattuk az elmúlt két hétben is az orvosunk utasítását követve. Néhány nappal ezelőtt újra teszteltek minket, és most már szerencsére negatív lett a teszt.”

Véleménye szerint nagy hiba, hogy a koronavírus tesztet nem teszik széles körben elérhetővé, hiszen ez a betegség nagyon súlyos. Szeretné, ha mindenki tudatában lenne annak, hogy a betegség nem válogat, ugyanúgy veszélyes a fiatalokra és az öregekre is, a gazdagokra és a szegényekre.

Annak érdekében, hogy támogassa az egészségügyi szakembereket, akik minden nap harcolnak a frontvonalon, 500 000 dollárt adományozott a Philadelphiai Templomi Egyetemi Kórház Sürgősségi Alapjának édesanyja, Judy Moore tiszteletére, aki 18 évig ott dolgozott a Kardiomiopátia és Szív területén a Transzplantációs Központban. Ezen felül 500 000 dollárt adományozott a los angeles város polgármestere COVID-19 Sürgősségi Alapjának.

“KÖSZÖNÖM az egészségügyi szakembereinknek és a világon mindenkinek, akik olyan keményen dolgoznak szeretteink védelmében. Ti vagytok a hőseink! Ez a következő két hét a kritikus időszak: kérlek maradj otthon. Kérlek. Maradj. Otthon.❤️” – írta még a posztjában.

Közben az internetet bejárta az a hír is, ami azt bizonyítja, hogy bizony a betegség nem feltétlenül halálos kimenetelű az idősebb korosztálynál sem. Egy 101 éves olasz bácsi Riminiben gyógyultan távozott a kórházból. Korábban túlélte a Spanyol náthát valamit két világháborút is. Most a szervezete megbírkózott a koronavírussal is.

Te mennyire tartod be a megelőzési szabályokat? Hordod a maszkot és a kesztyűt? Otthon maradsz?

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x