fbpx

Őrületes Crucified Barbara koncert a Dürer Kertben!

crucified-barbara-2014A négy dögös rocker csajból álló stockholmi banda, a Crucified Barbara tiszteletét tette hazánkban is, ugyanis a budapesti Dürer Kert az In the Red Tour egyik állomáshelye volt.

Október 1-jén már a falat tudtam volna kaparni, hogy teljen már el a nap, és rohanhassak a munkából a koncertre.

Bár, az az igazság, hogy csak akkor tudatosult bennem, hol vagyok, amikor a színpad előtt álltam, és vártam, hogy az együttes roadja végre behangolja a hangszereket, s a lányok a nagyérdemű elé lépjenek.

Évek óta a kedvenc külföldi csajbandám a Crucified Barbara, s a hétköznapok rutinja után, egy üde színfolt volt az életemben, amikor azon méláztam a helyszínen, hogy egyszerűen csak azt érzem: „De jó élniiiii!”.

A Junkstars és a Supercharger előzenekarok után, felhangzott az intro és Nicki Wicked elfoglalta helyét a dobfelszerelése mögött, majd felsorjázott a színpadra Mia Coldheart énekes-gitáros, Klara Force gitáros és Ida Evileye basszusgitáros.

Mondhatom, nem csalódtam egyáltalán, mert fergeteges bulit csináltak a svéd lányok. Az új albumuk, az Int he Red néhány dala mellett, a nagy slágereiket is hallhattuk élőben, mint a Sex Action-t vagy a My Heart Is Black-et.

Az 1998-ban alakult együttesnek ez a negyedik nagylemeze, melyet a 2012-es The Midnight Chase előzött meg.

Reméljük, jövőre is ellátogatnak hozzánk a csajok! Sokáig fog tartani kivárni, de majd’ csak kibírjuk valahogy…

Addig is, itt az új albumról az I Sell My Kids For Rock’n’Roll című dalukhoz készült klip:

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x