CsajokMotoros csajok

NagykicsiRita

orbanrita015Az én motoros történetem a legegyszerűbbnek tűnik, de talán érdemes végigolvasni!

Nem vagyok, és soha nem is voltam cicababa típus, vagyis mindig a fiukkal jöttem ki jobban. Lehetséges, ez azért van, mert bátyám van, és ővele nőttem fel az ő haveri körében mozogtam inkább!

17 évesen, amikor leraktam autóból a jogsit, már akkor szerettem volna nagymociból is vizsgázni, de mivel azt mondták először tanuljam meg normálisan a közlekedést az utakon, így elmaradt. Amúgy már 14 évesen leraktam kismociból a jogsit tavasszal, és képzeljétek el, egész nyáron jogsi nélkül voltam, mert csak augusztusban töltöttem be a 14-et, ezért csak akkor postázták. Hát mit ne mondjak, szörnyű volt, hogy egész nyáron csak nézegethettem a kis Babettámat a garázsban.

Na de utána le sem lehetett vakarni róla, meg tesóm Simsonáról. Akkor még nem volt ilyen természetes dolog, hogy egy csaj motorozik mint most. Persze ez 92-ben volt, és a mi kis városunkban Pápán ketten voltunk csajok, akik húzták a gázt!

Később, amikor meg lett kocsiból a jogsim, akkor az volt újdonság számomra, és teljesen elmaradt a motorozás. Na meg persze el is felejtődött, hogy én nagymociból is szeretnék vizsgázni. Gondoltam nekem úgysem lesz sose arra pénzem, hogy vegyek magamnak egy igazi mocit!

Teltek az évek, mindenfelé sodort. Lassan 3 éve már, hogy megismerkedtem egy motoros sráccal, aki persze azért egyszer-kétszer (többször nem) elvitt magával túrázni, motoros találkozókra, ahová legtöbbször kocsival mentem (nagy szégyenemre), és őszintén mondhatom, nagyon de nagyon bejött nekem ez a stilus, életforma, és minden vele járó dolog. Mondhatom azt, hogy megtaláltam önmagamat így lassan 29 éves fejjel!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Osztottam-szoroztam és terveztem, hogy amire meg lesz a jogsim, addigra legyen motorom is. Erre úgy jártam, hogy előbb megvettem életem első nagy mociját, ami persze régi álmom volt, egy Yamaha Virago 250-st. Úgy gondoltam, elég lesz nekem kezdésnek, mivel én élni akarok, és motorozni, amíg csak tudok. Aztán később még lehet nagyobbra is ülni, amikor már jópár kilométer lesz már mögöttem!

NagykicsiRita profiljaKét hete, hogy sikerült elsőre (mivel magamnak és persze legfőképpen a páromnak bizonyítanom kellett) a korlátlan jogsim, ezért minden akadály megoldódott előttem. Vagyis össze jött minden álmom: Motor, Jogsi, Pasi (nagy Õ), Bulik, és persze egy nagyon jó baráti társaság a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Körön belül!!!

Mindenkinek kívánom, hogy meg tudja valósítani az álmait, bármilyen nagyszabású is legyen, és csak annyit írnék a végére, sose szabad feladni! Sok élményt, és sok balesetmentes kilométert kívánok! Nőjön benzinkút a kertetekben!!! orbanrita025

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük