EseményekHírekMotorkiállítás

Online motorszépségverseny lesz a svéd Custom Bike Show helyett

Cuistom Bike Show Nortalje

A Custom Bike Show Norrtelje idén onlinera változik, mivel ebben az évben sajnos nincs lehetőség rendes motorszépségverseny rendezésére 2020 júniusában. Ehelyett a svéd Twin Club MC egy szokatlan Custom Bike Show-t szervez – virtuálisan szavazhatunk majd a legszebb épített motorokra.

Június 6-án, szombaton lenne idén a motorszépségverseny a norrtälje-i Societetsparkenben. Ebben az évben azonban a kiállítás megszervezése nem felel meg a Közegészségügyi Hatóság korlátozásainak. A Twin Club MC azonban továbbra is szeretné megtartani a szokásos motorszépségversenyt a motorkerékpárok szerelmeseinek.

Az találták ki, hogy sok más vállalkozáshoz hasonlóan ők is az online térbe helyezik át a tevékenységüket idén és egy virtuális kiállításra invitálják az érdeklődőket. Az eseményt úgy szeretnék megszervezni, hogy bárki, aki digitálisan kívánja követni az eseményt, a valódi Custom Bike Show élmény részese lehessen.

Azoknak, akik szeretnék benevezni motorkerékpárjukat a kiállításra, egy vagy több képet kell feltölteniük a Custom Bike Show honlapjára. A képeket külön albumokba helyezik el a rendes szépségverseny kategóriáinak megfelelően. Az idei kiállításon a HD-Chopper, a Chopper, az Custom, a Racer, a Classic és a Modified Standard osztályok szerepelnek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motorkerékpár-kiállításon kívül különféle digitális tevékenységek is zajlanak majd június 6-án, amelyekben a nap folyamán részt vehetnek az érdeklődők: zenei programok, élő közvetítések, valamint más események bemutatói, amelyek ilyenkor a Societetsparken kiállítási pavilonjában zajlani szoktak.

Custom Bike Show Nortelje

Ebben az évben 46. alkalommal rendezi meg a Twin Club MC a Custom Bike Show-t, 1971-ben volt az első motorszépségverseny a klub szervezésében. Mivel a legendás, svéd kiállítás az AMD motorépítő világbajnokság egyik selejtezője szokott lenni, a kiállítók számára elég nagy érvágás, hogy elmarad a verseny. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az online szépségversenyre is érvényes lesz-e, hogy a 3 nyerteset képviselhesse Svédországot Kölnben a világbajnokság döntőjében.

Részletek svédül: http://www.custombikeshow.se/

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük