fbpx

Öltözz fel!

 

Egyre több gyártó készít textil ruhákat is, ráadásul nagy örömünkre pár éve már kifejezetten nőknek szánt darabokat is. A motorozás hajnalán a textil még nem jelentett mást, mint egyszerű, viasszal kezelt pamutot.

Azóta azonban nagyot változott a világ, és megindult a textilruházat fejlesztése is. Az új technológiáknak köszönhetően ma már strapabíró, anyagában vízálló, lélegző anyagokból készülnek a ruhák. A textil ruházat a kivehető bélésnek köszönhetően – egy bizonyos pontig – ha kell hűvös, ha kell meleg.

 

A textilruházat választása esetén sem kell, és nem is szabad elkényelmesednünk! Ezeket a ruhákat ajánlatos minden évben legalább egyszer kimosni, és beimpregnálni. Igaz ugyan, hogy gyárilag vízállóak, azonban a használat sorát sokat veszítenek ezen tulajdonságukból!

Akár a bőr, akár a textil mellett tesszük le a voksunkat, figyeljünk oda, hogy a protektorok jó helyen legyenek, ne tudjanak elforogni, valamint minden esetben CE minősítésűek legyenek

A következő részben a különböző stílusokkal, és ruhaválasztás további fortélyaival foglalkzunk majd. Ha kíváncsi vagy a folytatásra, nézz vissza hozzánk később, vagy iratkozz fel RSS csatornánkra!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x