fbpx

NomádÉtel.hu Tehetségkutató

gitar1 nagyAz ízletes, ősi hangulatú étkeiről híres NomádÉtel.hu tehetségkutató versenyt hirdet magyar népzenei forrásból is merítő együttesek számára.

Ennek megfelelően autentikus népzenei, valamint folk-rock, világzenei formációk jelentkezését egyaránt várják, sőt, olyan együttesek is jelentkezhetnek, akiknek csak a pályázatra beküldött zeneszáma van kapcsolatban a magyar népzenével.

A felvétel minőségére, a zenekar előéletére vonatkozóan nincsen semmilyen kitétel, egyedül a zenei, esztétikai, művészi tartalom számít. A jelentkezési határidő: 2010. szeptember 30. éjfél.

Leadandó: A jelenkezéshez mindössze a zenekar elérhetőségit, bemutatkozó szöveget, képet, egy darab zeneszámot kell elküldeni mp3 formátumban a [email protected] címre (csatolmányként, vagy óriásfájlként pl. a www.sendspace.com segítségével).

A jelentkezők közül a versenybe beválogatott együttesek zeneszámait október 1-jén publikálják a NomádÉtel.hu Facebook-oldalán. A tehetségkutatót az a zenekar nyeri, akinek a zenéjét legtöbben „kedvelik” október 30-án éjfélig.

A fődíj egy professzionális videoklip, ezen túl stúdióidőket, próbatermi bérleteket, valamint további értékes és hasznos díjakat lehet nyerni. A szavazók közt is kisorsolunk díjakat, így még inkább megéri véleményezni a pályázó együtteseket. A tehetségkutató egy fergeteges koncerttel zárul novemberben, ahol az első három helyezett zenekar fog játszani! Részletek: www.nomadetel.hu, www.facebook.com/nomadeteltehetseg felhivastehetseg logo 2 copy

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x