fbpx

Bővül a Royal Enfield

bovularoyalenfieldA Royal Enfield új, injektoros modelljei iránt világszerte megnőtt az érdeklődés. Ennek eredményeként a cég nemrégiben bejelentette, hogy terveik közt szerepel a gyártókapacitás növelése az indiai gyártósorokon.

Lassan egy éve teljes erőbedobással dolgoznak a munkások a motorkerékpárok összeszerelésén, a megnövekedett kereslet pedig nagyobb üzemet kíván.

Az elkövetkező három év során a bővítéssel a termelés akár megduplázódhat. A tervek szerint a 2010-es 52000 legyártott darabhoz képest a következő évben már 70000 új motor gördül majd le a szalagról, majd 90000, végül, 2013-ra akár évi 100000 motort is képesek lesznek elkészíteni.

A bővítés nem csak a mennyiségben, de a minőségben is megmutatkozik majd. Az új üzemben helyet kap majd egy festő stúdió, korszerűbb festő és összeszerelő eszközökkel látják majd el a munkásokat.

Az új modellek, amelyekben egy remek, modern blokk dolgozik, a híres, antik Royal Enfieldek stílusjegyeit is magukon hordozzák.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x