CsajokHírekMotoros divat

Női motoros bukósisakok KAPPA módra 2022-ben

A Kappa 2022-es újdonságai között számtalan női modell is szerepel. Habár még a motoros nőket is megosztja, hogy ez jó-e vagy rossz, de a női modellek mind rózsaszín fényezést vagy mintát kaptak. A KV28 Evo Join Lady demi-jet sisakot – amely az új ECE 22-06 szabvány szerint tanúsított – elsősorban városi használatra ajánlják.

kappa KV40 SHAPES LADY noi motoros bukosisak kappa kv28 evo join lady noi motoros bukosisak kappa KV40 HAWAII BASIC LADY noi motoros bukosisak kappa evo style lady noi motoros bukosisak kappa KJ05 POWER gyerek bukosisak kappa kv41 evo figyter lady noi motoros bukosisak

A hőre lágyuló műanyag héjjal gyártott sisak állítólag a legmelegebb hónapokban is kényelmes, mivel hatékony szellőzőrendszerrel rendelkezik, amely két, a héj felső részén elhelyezett első szellőzőnyílásból és egy hátsó elszívóból áll.

A KAPPA KV28 Evo Join Lady kitűnik “a lila, rózsaszín és fehér árnyalataiban pompázó élénk és telített színek robbanásával, merész grafikával, amely az egész héjra kiterjed”, és “popos csavarral ellátott névvel” rendelkezik. A dizájnt fényes és csillogó kivitel erősíti.

Kivehető és mosható, hipoallergén anyagból készült, puha párnázott béléssel, karcolásmentes napellenzővel, mikrometrikus rögzítőpánttal rendelkezik, súlya pedig 950-1 050 g +/- 50 g között mozog.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A KAPPA sisakok sorában azonban nem állnak meg a sokak által lenézett demi-jet/félig nyitott sisakoknál nőknek. A zárt sisakok között is találunk rózsaszínt… akarommondani nőit. Az Evo Fighter Lady szintén thermoplastic (hőre lányuló műanyag) héjjal készült, és alapfelszereltségként füst színű plexi, pinlock, alsó-felső szellőzők, mikrometrikus pánt és kivehető, mosható bélés is jár hozzá.

Milyen szabály vonatkozik a gyerekek motoron való szállítására?

Ha pedig szeretnénk a gyermekünket is utaztatni a motoron, már 50 cm-es fejkörfogattól kaphatóak számukra sisakok Power fantázianéven. Ráadásul a rózsaszín mellett a bilikék és a fehér színt is választhatjuk.

Forrás: Kappa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük