CsajokHírekMotoros divat

Legyél te is szuperhős! Itt vannak a limitált DC sisakok

Gennex DC Limitált motoros bukósisakok Gracshaw Malaysia

A malajziai gyártású Gracshaw Helmets egyedi sisakkollekciót dobott piacra a DC képregények és filmek rajongói számára. A hat limitált kiadású Gennex sisakcsalád egyedi tisztelgés a legikonikusabb DC szuperhősök, mint Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash és The Joker előtt.

A Gracsaw szerint ezek a sisakok nem csupán egyszerű kiegészítők, hanem a cég tisztelgése a rajongók kedvencei előtt. Hogy biztosítság, hogy a superhősös sisakok mindig ritka és értékes gyűjtői darabok maradjanak, a Superman, Batman, The Flash és The Joker dizájnból mindössze 1500 darab készült, az Aquaman és a Wonder Woman dizájnból pedigmindössze 500 darab kerülhet a rajongókhoz.

Ezeknek a sisakoknak a varázsa azonban túlmutat a puszta esztétikán. A Gennex modellek minőséget és védelmet nyújtanak, és SIRIM tanúsítvánnyal büszkélkedhetnek a mindennapi közúti használatra. Ezek a sisakok dupla D-gyűrűs zárszerkezettel rendelkeznek a zökkenőmentes illeszkedés érdekében, dupla szellőzőrendszerrel és kivehető belső párnázattal a könnyű tisztítás érdekében.

Gennex DC Limitált motoros bukósisakok Gracshaw Malaysia

Emellett a sisakok áramvonalas, aerodinamikus kialakítással rendelkeznek, amely kiemeli a karcsú és modern formát. A napellenző viszont nyolc dinamikus árnyalattal rendelkezik, optimalizálva a láthatóságot és az esztétikai megjelenést.

A sisakok mérete M-től XXL-ig terjed, és mindegyik ára 460 RM. Nemcsak egy speciálisan összeállított dobozt kapsz egy exkluzív hordtáskával, hanem egy eredetiségigazolást és egyedi, DC ihlette matricákat is a további személyre szabhatóság érdekében.

A limitált kiadású DC-sisakok mind a hat változata kizárólag 30 kiválasztott márkakereskedésben kapható Malajziában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Forrás

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük