HírekMotorokMotorozás

Ne kezdj rock életűvel!

motorcycle wedding… mondják sokan, mintegy intelem gyanánt. Nem egyszer hallottam már, hogy rock zenészekkel, motoros pasikkal nem szabad kezdeni, jobb a megbízható, rózsaszín inges, otthon ülős és így tovább… 

Tudom, általánosítóak voltak a fenti sztereotípiák, mind a rockereket-, mind a rózsaszín ingeseket illetően, de szándékosan sarkosítottam a dolgokat.

Igen, a rózsaszín ingesek külön kategóriát képeznek nálam, mert „félelmetesek” és itt még fokozhatnám a kiszedett szemöldökű, agyonszolizott pasikig, de kinek a pap, kinek a papné.

Az, hogy a rock zenészekre, motorosokra nézve a vadságot, a szabadságot, az úgymond csajozósságot látják az emberek, persze igaz, de nem egy példát láttunk-hallottunk már arra, hogy az álszenteskedő „jó fiúk” szintén miket művelnek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szerintem mindezek elvi kérdések, és bármely társadalmi csoportosuláshoz tartozó férfiak között van olyan, aki csajozós és van olyan, aki nem.

De természetesen, kedvelt, sokat elővett téma ez, és gondolom, tudnál mesélni számtalan példát a saját életedből! Tedd meg!

Fotó: Weddbook

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük