fbpx

Selena Gomez krosszmotoron divatozik

selena gomezA 25 éves színész-énekesnő az amerikai Harper’s Bazaar divatmagazin márciusi számának címlapjára került a Coach 1941 divatmárka modelljeként.

A mexikói származású tinisztárt még kislánykorában kapta fel a média, amikor 10 éves korától két éven keresztül szerepelt a Barney és Barátai című gyereksorozatban. Ezután több kisebb filmszerepet is kapott, majd 2009-ben saját bandát alapított. Első lemezükkel azonnal bejutottak az Egysült Államok 200-as Billboard listájának első 10 helyezettje közé. 

Összesen három lemezük jelent meg a Selena Gomez & the Scene zenekaral, majd három szóló lemezt is kiadott. Közben járt Justin Bieberel is, aki szintén egy tinisztár csak férfi, és ettől mindketten még népszerűbbek lettek. 

Mindezt azért tartottam fontosnak leírni, mert nekem is utána kellett néznem, hogy ki is az a hölgy, akinek a motoros fotói futótűzként terjedtek az Instagramon a motoros oldalakon. Habár a ruháknak, amiket a képeken visel semmi közük nincs a motorozáshoz, az biztos, hogy látványos hátteret biztosítanak ezeknek a csili-vili ruciknak a sivatag közepén freestyleozó motorosok. 

 

@harpersbazaarus

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Forrás: Harper’s Bazaar 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x