fbpx
EseményekKiemeltMotorverseny

Nagy Vivien Alexa 2023-ban a Magyar Motokrossz Bajnokság Women kategóriájának magyar bajnoka – VIDEÓVAL!

Nagy Vivien Alexa Motokrossz magyar bajnok 2023Október első vasárnapján volt a MAMS Motokrossz Országos Bajnokság utolsó fordulója Bugyin, ahol Nagy Vivien Alexa kényelmes örömmotorozással és egy második helyezésel lett az idei női magyar bajnok.

Vivi így mesélt a versenyről:

“15 pont előnnyel kezdhettem meg a versenyt. A pálya nagyon jól elő volt készítve, ideálisak voltak a körülmények. Inkább biztonságra mentem, hiszen tudtam, hogy ha ez a verseny jól sikerül, akkor BAJNOK leszek.

Időmérőn 2. lettem. Első futamban egy közepes rajt után, végig 3. helyen motoroztam, itt is intettek le. Második futamban egy ideig 3. helyen motoroztam. Majd egyik ellenfelem hibáját kihasználva, sikerült a 2. helyen célba érnem.

Összetettben 2. helyezést értem el. Ezzel az eredménnyel bebiztosítottam a BAJNOKI címemet. Így egy hatalmas álmom vált valóra, hiszen ezelőtt 3x végeztem a Bajnokság 2. helyén. És az idei évben végre sikerült megnyernem.”

Viviennel Zoomon beszélgettünk a versenyzésről. Nézd meg avideót itt:

CL4 Offroad Motoros Iskola Elite Motocross Bajnokság Women Open végeredmények:

  1. Bancila Stefania (Romania)
  2. Nagy Vivien Alexa (SANDVIKEN MS. Békéscsaba SE)
  3. Tamás Lora (Danuvia 125 SKE)

Egy héttel később Kiskunlacházán a hazai motorsport egyesületek mérték össze erejüket a csapatbajnoki és csapatkupa versenyeken. Ezen a versenyen csapatba vendégként érkező Nagy Vivien Alexa a •T•C•R•-es Király Leventével és Cseri Bencével alkotott hármassal megnyerte az idei kupaversenyt.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x