fbpx

Motoros nők tömörüljetek – 61. WIMA Rally England

wima anglia 2011 05Hétfőn kora délután érkeztem Lancasterbe, itt már körülbelül az ezerkétszázadik kilométernél jártam, és széles mosollyal nézegettem a világ minden pontjáról érkező motoros hölgyeket. Amerre csak néztem motorok és motorok…. 

Először be kellett regisztráljak, megkaptam a szoba kulcsom – első WIMA, Anglia, mindig esik az eső – így a sátorozást nem mertem bevállalni! Kaptam egy, nevezzük úgy egységcsomagot, amiben egy WIMA póló, műanyag pohár, kiskacsa, nyakkendő, programfüzet, reggeli kupon volt, sok kis apróság mellett. Később mindennek megvolt a maga jelentősége!

Este megnyitó vacsora volt, 3 fogással, jó hangulattal és itt már a Berlinből ismert barátok is megérkeztek, nagy örömömre. Vacsora után máris indult a buli egy Tina Turner hasonmással és azonnal mindenki mindenkivel elkezdett ismerkedni, beszélgetni.

Kedden délelőtt „President meeting”, ahova én is meghívást kaptam, mint új divízió, Korea, India és a Curacau szigetek mellett. Nagyon izgultam, alig találtam a szavakat, mikor kb. 14 ország képviselői előtt (Ausztrália, Anglia, Finnország, Ausztria, Észtország, Belgium, Franciaország, Németország, Japán, Hollandia, Svédország, Svájc, Korea, Curacau ) kellett beszámoljak a Magyarországon létező klubokról (Csajok a motoron, Motoros Szivek, Száguldó Angyalokról), a tagokról, a versenyzőinkről és tevékenységeinkről.

Szerencsére meleg  lelkesedéssel fogadták elcsukló mondandómat és nagyon örültek, hogy fiatal és nagy számú motoros lányokkal rendelkezünk. Különös köszönet Hollanidának, akik felajánlottak egy kisebb induló összeget a WIMA-Hungary megalapításához.

Majd  a napirendi pontokat átbeszélve eljutottunk a következő évi ralihoz, ami Ausztriában lesz 2012-ben, ide már nagyon nagyon várnak minket és reménykednek benne, hogy nagy számmal részt tudunk venni, figyelembe véve, hogy nincs is olyan messze. Egészen 2015-ig előre meg van szervezve, hogy mikor melyik ország szervezi az éppen esedékes WIMA Rallyt, köztük Svédország, Lengyelország, Ausztrália és ha minden jól megy 2016-ban mi, Magyarország szervezhetjük ezt a nagyszerű eseményt.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x