HírekKultúraMotoros film

Sztárszakács KTM-en

serenyi zsolt erdelyben ktm 02A szakács-műsorvezető stílszerűen egy fehér motort választott a túrára.

 

Serényi Zsolt, a TV Paprika népszerű szakács-műsorvezetője június végén új műsor forgatásába kezdett az erdélyi Zabolán. A Makabor studio által készített, tíz epizódból álló főzősorozat címe Kastély a Kárpátokban, és egy erdélyi grófnő szakácskönyvéből készült ételeket mutat be. Az ételspecialitások elkészítését természetesen eredeti helyszínen forgatták, ahová Zsolt ezúttal a megszokott stábautó helyett inkább egy KTM 990 SM T nyergében utazott.

“Rajongok a motorozásért, nekem is van egy KTM 640 LC4-es supermotóm. Az a motor viszont hosszú távra nem ideális, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom a 990 SM T-t” – mondta az indulás előtt a sztárszakács.

Az Erdélyben töltött hét után nem csak az ottani ízek, hanem az SM T is rabul ejtette Serényit: „Kétezer kilométert motoroztam néhány nap alatt, hol rossz utakon, hol esőben, hol sötétben. A néhol mostoha körülmények ellenére alig akartam leszállni a motorról. Zseniális a futóműve, bivalyerős a blokkja, elképesztőek a fékjei és a hangja is gyönyörű. Tökéletes túramotor és ráadásul szórakoztató is.” – mesélte élményeit hazaérkezés után, aztán hozzátette: „Most már csak az SM T sportos testvérmodelljét, az SM R-t szeretném kipróbálni, nem tagadom, megszállott supermotós vagyok!”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Kastély a Kárpátokban sugárzását előreláthatólag ősszel kezdi meg a TV Paprika.serenyi zsolt erdelyben ktm 01serenyi zsolt erdelyben ktm 03

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük