Hírek

Motoros Mikulások országszerte

motoros mikulas muvesz zolika rajzaCsak pénteken érkezik igazából a Mikulás, de a motoros mikulások már készülődnek, gyűjtik az adományokat országszerte, hogy meglepjék a gyerekeket.

Debrecenben idén ötödik alkalommal szervezi meg a Hajdú Bihari Motorosok Egyesülete a Motoros Mikulás felvonulást csütörtökön, 2013. december 5-én. Ahogy fogalmaznak, nemcsak jó szórakozás mikulás jelmezben végig motorozni a városon, hanem egyben jótékonykodás is.

A már megszokott menetrend szerint a Honda Szalonnál gyülekeznek 17:00 órától a Mikulás jelmezes motorosok, indulás: 17:30-kor, majd kb. 18:00 órakor érkezik meg a menet a Nagytemplom elé. A gurulás ideje alatt lehet hangoskodni, dudálni, húzni a gázt, a főtéren viszont a gumit füstöltetni tilos!

A főtérre érkezve a bukósisakokból szaloncukorral kínálgatják majd a gyerekeket, ehhez a szaloncukrot minden motoros maga viszi, úgyhogy senki ne felejtse otthon a szaloncukrot! Ezzel a megmozdulással a helyi motorosok szeretnének egy kis színt vinni a város életébe, feldobni a hideg, téli délutánt, és hirdetni, hogy a motorosok igen is jó emberek!

Havazás vagy jeges eső esetén a felvonulás elmarad!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A budapesti Motoros Mikulások pénteken érkeznek a gyerekekhez. Idén 600 gyermeket szeretnének meglepetést okozni a Heim Pál utcai Gyermekkórházban, a Pető András Intézetben, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán és a Madarász utcai Gyermekkórházban egy-egy Mikulás-csomaggal.

A népszerű motoros felvonuláson való részvétel mellett a szervezők segítséget kérnek a csomagok feltöltésében is. Tavaly több mint 600 csomagot osztottak szét a Motoros Mikulások, amelyek telis-tele voltak könyvekkel, gyümölccsel, mogyoróval, játékokkal.

Idén a csomagolás 2013 december 5. délután 16:00-tól lesz, a felvonulás és az ajándékok átadása pedig a következő nap a felsorolt időpontokban:

találkozó 10:30 Citadella, majd 11:30 Pető Intézet, 13:00 Tűzoltó utca, 14:30 Heim Pál Gyermekkórház, 16:00 Madarász utcai kórház.

Mivel a motorosok jó emberek, a Motamot alapítvány már karácsonyi ajándékokra gyűjt a Motoros árváknak. Az adományozás egyszerű: hívd a motoros adományvonalat! a 13600 számon, majd billentyűzd a 24-es melléket! A hívásoddal 250 Ft-tal támogatod az alapítvány karácsonyi adománygyűjtését.

Szóljatok ismerőseiteknek, barátaitoknak, hogy minél több emberhez jusson el a Motoros Mikulások híre, és még több gyermek örülhessen idén az ajándékoknak!

 

Ha tudsz olyan motoros Mikulás megmozdulásról, amit nem említettünk, de szeretnéd népszerűsíteni, írd a hozzászóláshoz!

adomany a motoros arvaknak motamotmotoros mikulas budapest

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük