EseményekMotoros találkozó

Sok örömet hozott a MotoAngels gyereknap

motoangels gyereknap 2019 217

Szombaton lezajlott a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervezett MotoAngels gyermeknap. Ezen a csodás napon, 50-60 meghívott hátrányos helyzetű gyermek és családja, nevelőszülei és segítői vettek részt a számukra szervezett, különleges eseményen.

Őket ajándékoztuk meg a hónapok óta gyűjtött, az ország minden szegletéből érkező #mosolyangels csomagokkal, melyek tisztálkodószereket, kreatív játékokat, olvasnivalót és édességet tartalmaztak. A gyermeknapon volt arcfestés, csillámtetkó, kézműveskedés, tűzóltóautó, drónbemutató és természetesen gyermekmotoroztatás is.

Nagyon szeretnénk megköszönni mindekinek, aki segítette, hogy mindez létrejöjjön! Ez csak így, együtt sikerülhetett! Hálásak vagyunk mindenkinek, aki #mosolyangels csomagokat készített, szortírozott, belevalót adományozott, azoknak, akik a segítették a csomagok gyűjtését, mozgatását, hogy mindíg eljussanak a megfelelő helyre!

Még több kép a galériában

Köszönjük a gyűjtőpontjainknak is, a KisVillának, a Treehouse Ninjas Kft-nek, a Barkan Jógastúdiónak, a Namaste Yoga & Meditation studiónak, Mad Fighters Performance-nek, Autómentő – Motormentőnek, Míves Kredenc különleges édesség és kézműves ajándéknak, Honyecz-Freund Anitának, Babinszki Zoltánnak, Pócza Tímeának és Real World Group-Pribil “Utazó” Sándornak!

motoangels gyereknap 2019 133Hálásak vagyunk a Budaörsi Rendőrkapitányságnak a barátságos és profi motoros járőrért, Zsoldis Péter főtörzsőrmester úrnak, a Máltai Szeretetszolgálatnak a mentőautóért, az Önkéntes Tűzoltóknak a tűzoltóautóért, az Útvonal Biztosítás Egyesületnek, hogy segítették a gyermekmotoroztatás biztonságos lebonyolítását, és hogy jelenlétükkel örömet okoztak a gyermekeknek!

Köszönettel tartozunk az önkéntes segítőknek, akik az ellátásunkról gondoskodtak, továbbá a Czimerhús Kft-nek, a hatalmas adag virsliért, Simi Pékségnek a pékáruért, a Cukorborsó Kertvendéglőnek és Pátyi Ételfutárnak a kiváló Pizzákért! Köszönet a Tükör ABC-nek is a sok finomságért, amikkel tovább tudtuk gazdagítani a csomagokat!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

motoangels gyereknap 2019 2Külön köszönet Gátmezei Zoli társunkank, aki lemondott a motorozásról és a motoroztatásról, hogy végig drónbemutatót tarthasson társaival – ami nem csak a gyerekeknek volt hatalmas élmény! A fotókért és az autoért köszönet a Falfestőnek és személy szerint Pozsgay Gyulának, a kampányhoz nyújtott segítségért pedig Boda Ferencnek.

Köszönjük a Csajok a motoron támogatását is!

motoangels gyereknap 2019 324És végül, de nem utolsó sorban hatalmas köszönet a MotoAngels – HUN motorosainak, segítőinek és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársainak a kitartó és áldozatos munkájáért!

Bízom benne, hogy senkit nem felejtettem ki!

Ha szeretnél részt venni a MotoAngels HUN csapatának önkéntes munkájában, keress minket a Facebookon vagy a honlapunkon!

motoangels gyereknap 2019 191

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük