HírekMotorokMotorozás

Alsóörs – Betegség miatt lemondta fellépését Glenn Hughes

glenn hughes open road fest alsoorsA Deep Purple zenekar basszusgitárosa, Glenn Hughes nyáron fellépett volna Alsóörsön, a Harley-Davidson Open Road Fest-en, de a napokban menedzsmentje lemondta a következő hónapok fellépéseit, köztük a magyarországit is.

A jubileumi, vagyis a XX. Harley-Davidson Open Road Fest június 5-től 9-ig kerül megrendezésre Alsóörsön, ahová olyan nagy sztárokat várnak, mint a Europe, s Glenn Hughes. Sajnos a gitáros nem tud eleget tenni feladatának, írja az Open Road Fest hivatalos sajtóközleménye.

„Betegség miatt lemondta koncertjét Glenn Hughes, aki Alsóörsön az Open Road Festen lépett volna fel. Orvosi utasításra a zenekar menedzsmentje az összes májusi, és a júniusi turnédátumot, köztük a magyarországi fellépést is törölték. „Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!” – Open Road Fest szervezők”.

A 66 éves legendás angol zenész 1973-ban csatlakozott a Deep Purple-hez, mivel Ian Gillan és Roger Glover is kiléptek. Az 1970-es évek egyik legjobb rock albumát hozták össze, Burn címmel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A frontember, David Coverdale és Hughes hangja rendkívül jó párosításnak bizonyult. “David Coverdale kétségkívül nagyszerűen tud üvölteni, de a magas fekvésű részekkel nem boldogult. Ekkor kerültem én a képbe. Úgy gondolom, mi voltunk a tökéletes kombináció” – mondta Hughes.

Sajnos 1976-ban, a dalszerző és gitáros Bolin halála a Deep Purple végét is jelentette. De ahogyan mondani szokás, ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik.

Glenn Hughes szólókarrierje, s megszámlálhatatlan projektben való részvétele beindult. Legutóbbi szólóalbuma 2008-ban jelent meg, First Underground Nuclear Kitchen címmel.

Munkássága rendkívüli jelentőségű a rock történelemben. Kár, hogy nem láthatják élőben az Open Road Fest résztvevői, de reméljük, ami késik, nem múlik. Azt még nem lehet tudni, ki lép majd fel Hughes helyett.

Forrás: Open Road Fest Press, Wikipédia
Fotó: Open Road Fest Press

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük