CsajokHírekMotoros csajok

Baba

baba 04Motoros múltam régre tehető, de 2006. májusában valósítottam meg azt, amire mindig vágytam.

Már általános iskolás koromban „megörököltem” apukám elhasznált Babettáját, amit addig nyúztam, amíg már javíthatatlan lett. Azután hosszú évekig csak néztem, csodáltam a motorokat. Aztán benzintyúk lettem egy kis időre, utána még egy kicsire egy sokkal gyorsabb motoron. Minden percét élveztem a sebességnek (mert hát a szerelmem mögött ülhettem), de még mindig nem volt teljes mértékig kielégítő az, amit nyújtott addig, amíg nem vezethettem.

És akkor már egy jó ideje tudtam, hogy nekem megint vezetnem kell, ahhoz, hogy az legyek aki vagyok. Az a motoros csaj akartam lenni, akit kiskorom óta nyomtam el magamban, természetesen anyukám segítségével, hogy „az nem lányoknak való”. Azért őt is meg lehet érteni, ugyanis az öcsém is kis kora óta motorozik, és hát elég lett volna neki egy gyerekéért aggódni, nem mind a kettőért. De most már nincs mit tenni, tűri és nagyon jól viseli.

Most egy Kawasaki ZZR400 motorom van, amin szeretnék jól megtanulni motorozni és utána lecserélni egy 600-as sport motorra. Ez a tervem a közeli jövőben.

Baba profiljaNagyon szerencsésnek tartom magam, és boldog ember vagyok, mert most is a szerelmem mögött ülhetek, de most már egy külön, saját motoron és élvezem a motorozás minden percét.

baba 01baba 02baba 03baba 05

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük