fbpx

Mit hoz a motoros Jézuska? – 5+1 anti ajándék ötlet motorosoknak

motoros jezuskaKettőt pislantunk és itt is van az év legjobban várt és legjobban utált ünnepe. Habár alapvetően a szeretetről szól, sok családban alaposan felkavarja a kedélyeket egy-egy rosszul megválasztott vagy elfelejtett ajándék. Most megpróbálok segíteni abban, hogy legalább a motoros ajándékokal ne nyúlj mellé.

Az alap ötletet az adta, hogy a közösségi oldalakon olyan profin célozzák a személyre szóló hirdetéseket, hogy elég a telefonon beszélned valakivel arról, hogy mire vágysz, már meg is jelenik a hirdetése annak a dolognak, amiről beszélgettetek. Volt egy sci-fi is, amiben talán Tom Cruise-ra próbáltak álomutazást rásózni úgy, hogy menet közben hologramként vetítették neki azt a helyet, ahova éppen vágyott. Hamarosan itt lesz ez a világ is.

De visszatérve: a karácsony közeledtével elárasztották az internetet a hirdetések, és mivel motoros vagyok, nekem sok motoros termék is megjelenik, amire szükségem lehet. Ha pedig nekem szükségem lehet rá, akkor neked is, mert te is motoros vagy.

Mit ne vegyél a motoros ismerősödnek

1. Koponya bukósisak

alibaba motoros ajandek 1Habár az ára igen kedvező, mindössze 5-6000 Ft között van valahol, mégsem győzött meg a hirdetés, hogy nekem valóban szükségem lenne egy ilyen fekete koponyát formázó bukósisakra. Mondjuk az kevésbé probléma, hogy fekete, meg hogy koponya, de amint látszik, valójában egy semmit sem védő robogós sisakra van ráapplikálva ez a “félelmetes” borítás.

Ha jót akarsz, ilyet semmiképp ne vegyél a motoros ismerőseidnek. Gondolj arra, hogy a sisak fegyvernek is kiváló, hatalmasakat lehet ütni vele. Te sem szeretnéd, ha rajtad próbálnák ki!

2. Teherszállító trike

Ha igazi, hasznos motoros ajándékra vágysz, kattints a CsamShop-ra!

alibaba motoros ajandek 2Az ára ennek is baráti, hiszen mindössze 270 000 Ft-ért lehet egy remek járgánya az ismerősödnek. Ajándékba mégsem ajánlanám, mert az olyan ajándékokat nem szokták szeretni az emberek, amivel dolgozni kell. Hacsak nem valami olyan munkája van, ahol éppen jól jönne egy teherszállító járgány és közben még motorozhatna is… végülis összekötheti a kellemeset a hasznossal.

Tudod mit? Vedd meg! Aztán meséld el, mit szólt hozzá a megajándékozott!
0
Tudod mit? Vedd meg! Aztán meséld el, mit szólt hozzá a megajándékozott!x

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x