fbpx

Megvetted már a jövő évi autópálya matricádat?

eves autopalya matricaHa még nincs ajándék ötleted, nekem van egy, aminek bármelyik motoros vagy autós ismerősöd örülni fog és nem is kerül túl sokba. Megkezdődött az éves autópálya matrica elővásárlás időszaka 2020-ra!

Azt imádom az internetben, hogy a gép előtt ülve lassan már mindent el lehet intézni. Ez ilyenkor karácsony előtt igazán hasznos, amikor nem kell a plázákban tolongani vagy ülni a kocsiban a dugóüban naphosszat, ha el szeretnél jutni A-ból B-be.

Most még a karácsonyi ajándékvásárlás miatt van tömeg, de közben ne feledkezz meg arról sem, hogy december 31-én nem csak az évnek lesz váge, hanem az éves autópálya matricád érvényességi idejének is. Azok, akik majd csak a szilveszteri buli utáni kijózanodás másnapján kapnak észbe, mind egyszerre rohannak majd matricát vásárolni. 

Ha egy kicsit előrelátó vagy – és miért is ne lennél az, hiszen most szóltam – akkor te már jó előre megvásárolhatod az éves országos és az éves megyei matricádat a következő évre. Ráadásul ha cégként veszed meg, akkor még az idei költségek terhére könyvelheted le.

Miért érdemes előre megvenni az e-matricákat?

Nem kell januárban vagy év közben kapkodni és 2020 januárjától 2021. január végéig közlekedhetünk vele, így összesen 13 hónap érvényességi időt kapunk.

Ha te is szeretnéd előre megvásárolni az éves autópálya matricádat vagy szívesen adnád valakinek ajándékba, KATTINTS ERRE A LINKRE!

Fontos tudnivalók:

A 2020. évi éves országos és éves megyei matricák érvényességi ideje 2020. január 1-től kezdődik és 2021. január 31-én éjfélig tart. Az elővásárlással megváltott éves matricák a 2019 decemberi időszakban még nem érvényesek. Az autópálya matrica díjak jövőre is változatlanok maradnak.

 

Ne feledd! Legyél mindig útra készen és vedd meg az autópálya matricáját előre!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x