fbpx

Vedd meg kedvezményesen a belépődet a Budapest Motor Fesztiválra!

budapest motor fesztival 2017A téli pihenő közepén ki ne gondolna rá nap, mint nap, hogy mikor jön már az első enyhe idő, amikor újra elővehetjük motorunkat. Erre, szerencsére egyre kevesebbet kell várnunk, sőt december 21-től, ennek már szemmel látható bizonyítékát is kapjuk a nappalok hosszabbodásával.

 

A napsütötte órák számának növekedésével párhuzamosan, egyre közelebb kerülünk a Budapest Motor Fesztiválhoz, Magyarország legnagyobb motoros szezonindító rendezvényéhez is, mely 2017-ben február 24. és 26. között kerül megrendezésre, szokásos helyén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A kiállítás idén is elhozza a motoros piac újdonságait, kezdve a gyártók legújabb modelljeivel. Számtalan kiegészítőt és ruházatot tekinthetünk meg és próbálhatunk fel, hogy a szezon elején ne kelljen minden időnket a motoros boltokba való utazással tölteni. Programokból sem lesz hiány, 2017-ben is számos motor vár kipróbálásra a rendezvényen, mind kiállítva, mind pedig a tesztpályán. A látványosságok, pedig ha ez lehetséges, még változatosabbak, mint korábban: Supermoto bemutató, Stunt bemutató, mentő és rendőrmotoros bemutató, quad tesztelés és így tovább.

Több változás is történt a kiállítással kapcsolatban. A legnagyobb újdonság, hogy idén a Budapest Motor Fesztivál újra önállóan kerül megrendezésre, az egyidejű rendezvény, pedig a Tuning Show helyett a Budapest Boat Show lesz, ahol a teljes hazai hajópiac bemutatkozását tekinthetjük meg.

A változást követően a jegyek is olcsóbbak lettek, a helyszínen 3.700 forintért lehet majd belépőt váltani a rendezvényre, melyből további ötszáz forint kedvezményt kapnak azok, akik január 31-ig vásárolják meg a www.motorshow.hu oldalon. Érdemes tehát idejekorán megváltani a belépőt, hiszen a kedvezményes bejutás mellett azt is elkerülhetjük vele, hogy a pénztáraknál kialakult sorban álljunk.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x