fbpx

Faragó Rita – Hogyan lettem motorosok gyerekéből, motorosgyerek?

farago rita 1Motorosok között már nagyon régóta, körülbelül születésem óta vagyok. Mivel a szüleim mindketten motorosok, így nem csoda, hogy a motorok utáni szerelmem már kiskoromban elkezdődött.

Sziasztok, Faragó Rita vagyok, 14 éves. Most ősszel végre megvalósíthattam az egyik nagyon nagy álmom, mert megszereztem a jogosítványt kismotorra.

Az iskolában volt aki lenézett emiatt, voltak akik egyszerűen kiröhögtek, mert ilyen dologra költöttem a pénzem, de volt olyan is aki egyáltalán nem vette figyelembe, mert nem gondolta olyan nagy érdemnek ezt. Ellentétben a barátaimmal, akik nagyon örültek neki, hogy ilyenbe fektetek bele, és mindenben támogattak.

Sajnos a saját motorommal még nem mehettem, de egy kölcsönkért motorral már mentem egy-két karikát a városban. Nagyon élveztem a helyzetet, hogy a szüleim motorosok, mert valamilyen szinten “menőnek” gondoltam ezt. Soha nem fordult meg az a fejemben, hogy azt kérjem tőlük ne üljenek motorra.

Mindig megoldották a motorozást, soha nem éreztem azt, hogy emiatt kevesebbet figyelnének rám. Nagyon örülök annak is, hogy a szüleim barátai is motoroznak, mert így legalább van miről beszélgetnem velük! Nem mintha nem találnánk témát, de erről mindenkivel szívesen beszélgetek!

A családban is sokan motoroznak, emiatt is döntöttem úgy, hogy megcsinálom a jogosítványom.

A velem egykorúakkal ellentétben, nekem már nem annyira nagy újdonság ha motorral utazok vagy motorral jönnek hozzánk, mert akkor az nekem már “nem olyan nagy csoda”.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x