fbpx

Michelle Wild sminkelte a Machine Mouse-t

machine mouse 7A Lábujjhegyen című lemez a Machine Mouse zenekar fennállásának 18. évfordulóján született azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egészen más köntösben mutassák meg dalaikat és kedvenc külföldi slágereiket. Az albumon helyet kapott a zenekar legutóbbi öt klipes dalának áthangszerelt verziója, négy világsláger, melyek egyenként a zenekari tagok személyes kedvencei és egy vadonatúj szerzemény Pofoz az élet címmel.

A lemezt nevezhetnénk akusztikus vagy akár unplugged korongnak is, ámbár ez a jelző nem volna helytálló teljes egészében, mivel nem feltétlen akusztikus hangszerelést kaptak a dalok, hanem stílusváltáson mentek keresztül. Így megtalálható rajta a “Játékos” funky verziója vagy a “Fenn a csúcson ” bossanova stílusú átirata, amit egy trombitaszóló tesz még meghittebbé. A lemezt egy intro és egy outro fogja keretbe.

Nagy szerepet kaptak a CD-n az akusztikus gitárok, vonósok, fúvósok és az akusztikus zongora is. Az album hangszerelése lehetővé teszi a dalok megismerését azok számára is, akikhez a zenekar eddig még nem jutott el, műfajánál fogva. A “Pofoz az élet” című új dalhoz klip is készült, melynek angolszász dallamvilága szintén kicsit eltér az eddig megszokott Machine Mouse-hangzástól. A videoklip igyekszik megjeleníteni a lemezborító világát, egy elegánsabb megjelenést kölcsönözve a zenekarnak.

MACHINE MOUSE – LÁBUJJHEGYEN

 1. Intro
 2. Az ajtó nyitva áll
 3. You got it (Roy Orbison feldolgozás)
 4. Pofoz az élet
 5. Another cup of coffee (Mike And The Mechanics feldolgozás)
 6. Játékos
 7. Fenn a csúcson
 8. Sleeping in my car (Roxette feldolgozás)
 9. A felhőn jársz
 10. Álomgyár
 11. Poison heart (Ramones feldolgozás)
 12. Outro

A klip készítéséért felelős Pixel Film már több videót készített a zenekarnak, így tisztában voltak azzal, hogy a fiúk a legjobban a sminkelést utálják a munkafolyamatok közül. Ezért – hogy ezt is megszeressék, sőt élvezzék – olyan valaki csinálta a sminkjüket a “Pofoz az élet” forgatásán, hogy szinte mindegyik fiú a sminkes szoba környékén töltötte az idejét.

A Machine Mouse új sminkese ugyanis nem más volt, mint Michelle Wild. Mielőtt bárkinek bármiféle “rossz” gondolata támadna, szögezzük le, hogy Michelle tanulja a szakmát, a jövőben ezen a területen szeretne bizonyítani. A zenekar dobosa, Raga elmondta: ő nagyra értékelte Michelle munkáját. A múltbelit is és természetesen a mostanit is.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x