HírekKultúraMotoros zene

Ezúttal szólóban is hallhatjuk a Sex Pistolst alapító Glen Matlockot

Glen Matlock (Sex Pistols) Szólóban jelentkezik

A Sex Pistols alapító tagja, a Rock Hall of Fame-be bekerült Glen Matlock világméretű szólószerződést kötött a Universal Music Grouppal, a zenei alapú szórakoztatás világvezető vállalatával.

A megállapodás értelmében Matlock 2022-ben egy időszerű és politikailag releváns új albumot ad ki, valamint az UMG katalógusrészlege számos korábbi szólóalbumát is újra kiadja.

Matlock így nyilatkozott: “Nagyon örülök, hogy most aláírtam a Universal Music Grouphoz, amely kiadja vadonatúj albumomat, és már alig várom, hogy belevágjunk a csapattal.”

Glen Matlock énekes/dalszerző/gitáros, aki igen elismert életrajzzal rendelkezik. A Sex Pistols eredeti basszusgitárosa és dalszerzője. Matlock felelős a történelem néhány legikonikusabb dalának – az “Anarchy In The UK”, a “God Save The Queen” és a “Pretty Vacant” – megalkotásáért társszerzőjeként.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Sex Pistolsban eltöltött idő után Matlock több elismert zenekart is alapított, köztük a Rich Kids-et (Midge Ure-rel). Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Iggy Pop és a Primal Scream, és nagyon keresett zenész, aki élőben olyanokkal játszik, mint a legendás, megreformált Faces.

Matlock több szóló stúdióalbumot is kiadott, legutóbb a legendás gitárost, Earl Slicket (David Bowie / John Lennon) és Slim Jim Phantomot (Stray Cats) vonta be a 2018-as GOOD TO GO című munkájába. Az albumról származó “Keep On Pushing” című számot Little Steven Underground Garage című műsorában (Sirius XM) a “Best Song In The Universe Ever” (A világegyetem legjobb dala) címet kapta.

 

fotó: Chris Musto

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük