CsajokKiemeltNői motoros nap

50 motoros nő gyakorolhat a Hungaroringen május 6-án – BETELT A LÉTSZÁM!

noi motoros nap logo 2017Közeledik a dátum, idén május 6-án ünnepeljük a 11. Nemzetközi Női Motoros Napot. Ebből az alkalomból ismét ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt a motoros csajok.

Idén 11. évébe lép a Csajokamotoron.hu, ahogy a Nemzetközi Női Motoros Nap is a 11. évfordulóját ünnepli. Érdekes, és elgondolkodtató ez a páruzam, aminek nagyon örülök.

Ahogy beköszöntött a tavasz, elkészült az idei rendezvény hivatalos logója is. Vicki Gray, a nemzetközi nap alapítója elmondta, hogy habár minden évben változtat valamit a logón, a végső cél az, hogy legyen egy végleges, minden szempontból megfelelő, a nemzetközi összefogást és a motorozó nők szabadságát egységesen sugalló jelkép. Az idei – szerinte – már elég jól megközelíti a végső elképzelését.

A logó egyes elemei mind üzennek valamit: a földgolyó a z esemény nemzetközi jellegét, és azt, hogy ez egy olyan esemény, amelynek nem szabnak gátat az országhatárok. A női motoros fej azért visel nyitot sisakot – bár a zárt sokkal biztonságosabb – hogy így jobban meg lehessen jeleníteni a nőies vonásait, látszódjon a piros rúzsa.

Az ábrán szereplő nő fejtartása szándékosan büszke, hiszen a motoros nők olyanok, akik egyenes háttal, felszegett fejjel, tudatosan élnek, elérik céljaikat úgy, hogy mindemellett tudnak nők marani. A különféle motorok sziluettjei azt üzenik, hogy ezen a napon nincs különbség a különböző motorstílusok között, minden motoros nő egyforma, és mindenki része ennek a nemzetközi napnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha rendszeres olvasója vagy a Csajokamotoron.hu-nak, már tudod, hogy ez a nap nem telhet el csajos motoros program nélkül, úgyhogy ismét összedugtuk a fejünket a Pest Megyei Baleset-Megelőzési Bizottsággal, majd egyeztettük az időpontot a Hungaroring Motoros Akadémiával, és úgy tűnik, minden klappol. Május 6-án ismét egy kis tanulással, motoros vezetéstechnikai felkészüléssel kezdhetjük a szezont.

Sajnos a létszám korlátozott, a helyszín és az oktatók kapacitása véges, így idén is összesen 50 motoros nő vehet részt a vezetéstechnikai tréningen a Hungaroringen.

Ha te is szeretnél jönni, kipróbálnád magad az aszfalton és a terepen is, és egész biztos, hogy ott tudsz majd lenni május 6-án, akkor jelentkezz az alábbi linkre kattintva legkésőbb április 30-ig! (Ne gondolkozz sokáig,mert ennél sokkal hamarabb be fognak telni a helyek!)

{module IVTM 2017 gomb}

Május 6-án pedig bármilyen motoros programot szervezel is, ne feledd a jelszót: CSAK HAJTS!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük