HírekKultúraMotoros zene

Új korszak a Bon Jovi életében

bon jovi this house is not for saleA Bon Jovi zenekar csak úgy ontja magából a vadonatúj album dalaihoz készült klipeket. A This House Is Not For Sale november 4-én jelent meg – Richie Sambora nélkül…

… bizony, ez az első olyan nagylemez, amely a legendás gitáros, Richie Sambora közreműködése nélkül látott napvilágot. Gondolom, ezért is vetnek be mindent, hiszen mindig meg kell újulni – újra és újra robbantani kell a rock világában, hogy egy ilyen régi banda, mint a Bon Jovi, tartsa a versenyt.

Richie 2013-ban lépett ki hivatalosan a Bon Jovi-ból. A helyét Phil X gitáros vette át. 

Az új albumról tehát már a negyedik klip jelent meg a napokban, a Come On Up To Our House című számhoz. Előtte pedig a lemez címadó dalához, majd a Knockout-hoz és a Labor of Love-hoz készült kisfilm.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Bon Jovi-nak ez a 14. nagylemeze, és a megszokott producerükkel, a Grammy-díjas John Shanks-el készítették el ezt is. 12 dal hallható a This House Is Not For Sale-en, mely a 2013-as What About Now folytatása.

2017 februárjában pedig Amerikában indul az albumot bemutató koncertsorozat.

Fotó: bravewords.com

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük