fbpx

Mi van a rózsák alatt?

altÉletem első tetoválását, tizennyolc évesen szereztem. Még a szalonba is félve mentem be, mert soha sem voltam olyan helyen.

Így visszagondolva, tíz év után, már nevetek magamon, de hát, egyszer mindent el kell kezdeni valahol.

 

 

Hajdúszoboszlón, a „közgázban”, mert a köztudatban csak így hívtuk a középiskolát, ahová jártunk, az egész osztályban szinte csak én szerettem a rock zenét.

Szerencsére, az, hogy állandóan cikiztek a rock miatt, mert ugye a csajok inkább diszkóba jártak, nem ölte ki belőlem a szeretetet és tiszteletet a Bon Jovi zenéje iránt, amire még általános iskolás koromban találtam rá. Persze, jártam diszkóba, de ha néha jól is éreztem magam, nem volt az igazi, tudtam én… Mindig ott álltam a sarokban, és arra gondoltam, mit keresek itt… Hiába, amit erőltet az ember, az régen rossz.

Ezzel, kihúztam a négy évet, és érettségi után, első utam egy helybeli tetováló szalonba vezetett, ahol megismertem Rozsolinszky Ildit, aki életem első mintáját varrta rám, egy „Bon Jovi” feliratot a hasamra.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x