fbpx
EseményekHírekMotorverseny

Újra megszólalt a magyar himnusz a MotoGP-ben! – VIDEÓVAL!

Northern Talent Cup Rossi Moor Farkas KevinRossi Moor megnyerte a Northern Talent Cup Sachenring-i futamát, Farkas Kevin a 4. helyen végzett a Northern Talent Cup versenysorozatban az elmúlt hétvégén Németországban a Sachenringen, a MotoGP futammal egy időben.

A komoly felkészülés után a Fairium Next Generation Riders Team pilótái nagyot mentek mind a két futamon. Miután Rossi Moor #92 megdöntötte itthon a Pannónia Ring körrekordját, élete első Sachenring-i futama nem okozhatott neki gondot.

A szabadedzéseken még csak tanulmányozta a technikás pályát, majd az időmérőn már megszerezte a 3. helyet.
Farkas Kevin #28 a jól sikerül szabadedzés ellenére az időmérőn technikai hibával küszködve szerezte meg a 15. rajtrácsot.

A szombati verseny hihetetlen izgalmas volt

A másodpercenként változó első 5 hely volt végig jellemző a futam során. Rossi egy nagyon jó rajt után végig az élbolyban ment. Hol első, hol második-harmadik helyen végig csatázott Jakub Gurecky-vel. A csoporttól nem tudott elszakadni, és az utolsó körben elszámolta magát, így a 2. helyen végzett az izgalmas versenyben.

Farkas Kevin a 16. helyről óriási rajttal, végig csatázva a 6. helyre ért be. Kis problémák voltak a hátsó tapadással, de tökéletesen megoldotta.

A vasárnapi futam kicsit felhős, de meleg időben zajlott

Northern Talent Cup Rossi MoorAz élbolyban most is másodpercenként változtak a pozíciók. Rossi Moor végig az első 4 helyen motorozott az elszakadt 6-os bolyban, akik külön versenyt motoroztak. Ebbe a bolyba érkezett a 15. helyről ismét parádésan rajtoló Farkas Kevin, aki néhány másodpercre még a második helyet is megszerezte.

Hatalmas csatában végül Rossi Moort az első, Farkas Kevint a 4. helyen intették le. Rossi a pontversenyben a 3. Kevin a 10. helyen áll. A magyar himnusz ezúttal Rossi Moornak szólt.

A 2021-es versenyszezon június 26-27-én Hollandiában Assenben folytatódik a MotoGp futamaival együtt.

Northern Talent Cup Rossi Moor Farkas Kevin

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x