fbpx

Luxus felső fokon: Ducatit a Mercedes szalonból

Ducati Diavel Mercedes BenzA német-olasz márkaházasság újabb fejezetéhez érkeztünk. A Ducati Diavel Mercedes szalonokban vásárolható meg Olaszország-szerte.

A legtöbb európai nagyvárosban van egy-egy negyed, ahol a legutolsó divatnak megfelelő ruhákat, kiegészítőket, illetve egyéb luxustermékeket forgalmaznak. Nincs ez másként Olaszországban sem. Az észak-olaszországi nagyvárosok belvárosai különösen a méregdrága kategóriába sorolhatók.

Persze tudom, hogy vannak drágább városok is, ezért az impresszióért csupán az lehet a felelős, hogy itt találkoztam először az igazi luxussal. Ugyan a Ducatit eddig sem kellett félteni, a bolognai kétkerekűek árazása korábban sem volt éppen baráti, de legújabb lépésükkel bizonyosan a fenti ligához csatlakoztak.

A márka történelmére lassan fittyet hányó, azt szinte már csak a marketingben megjelenítő olaszok az AMG-vel történő együttműködésük keretében legújabb üdvöskéjüket, a Diavelt a Mercedes szalonokban is elérhetővé tették Olaszországban. Anno a partneri kapcsolat bejelentésére a Los Angelesi autó-kiállításon került sor, Hayden az amerikai piacra szánt Diavellel gurult be az AMG tuningos C63 mellé.

Most úgy tűnik, ez a furcsa termékpárosítás nem csak az amerikai piacnak szól: a Ducati saját hazájában is a német autómárka szalonjaiban értékesíti a saját tradícióihoz egyébként sem illő gépet. A milánói Vittorio Emanuele galéria és a római Piazza San Silvestro szalon talán a két leginkább kiemelkedő helyszíne ennek a furcsa partneri kapcsolatnak.

Természetesen a szalonokban a Ducati Corse kiegészítők és hamarosan a Ducati 46 ruházati termékek is megvásárolhatók lesznek.

Link az eredeti cikkhez

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x